Općenito > Propisi
50cc legalno preko 50kmh
edo haker:
zasto bi skuter bio problem ????? problem je vozac bio mladi ili stari....pa ne ogranicava se brzina zbog skutera boli njih racku za skuter koliko ce trajat i kad ce se raspast nego im igraju ulogu vozaci...
ako cemo iskreno nije to ni tako los zakon o ogranicavanju snage kod polaganja ali ovo na 50kmh 50ccm ogranicit je glupo jer svi znaju da i batina moze ic vise od toga :-D tako da....cemu bacat maglu..???
3alfa3:
--- Citat: filiplatinovicz - 03 Prosinac, 2010, 05:07:56 ---smisao je zakona da skuteri idu brzinom koja je u skladu s njihpvim konstrukcijskim osobinama... da neki svoje skutere 50 ccm nabrijavali do besvijesti, ne bi vjerojatno ni postojala ograničenja.... odblokane serijale nisu nikada bile pravi problem, već one nabrijane do jaja!
--- Kraj citata ---
Takve u HR mozes nabrojat na prste jedne ruke...
Ostali bitno nabrijani idu do nekih 100 km/h i ako su novijeg datuma i etabliranog proizvodjaca, nebi smjelo bit problema sa ovjesom i kocnicama. Da smo sada u 1990. godini, onda bi vec mogli pricat o neskladu ostatka skutera sa (nabrijanom) snagom, ali u danasnje doba sumnjam.
Na kraju, (skoro) nitko se nije (niti nekog drugog) unesrecio zbog tog problema nego zbog preracunavanja svojih sposobnosti, a tehnicki dio price je tu nebitan osim u cinjenici da im je snaga dopustila (pre)velike brzine.
Jump33r:
Droga je lijek... ;D
Najvise me fascinira ovo blendovanje od 2000 kn... bas ce oni znat kome ja blican i sta ja blican.. :omfg: :omfg:
tomica89:
--- Citat: Tadr3 - 02 Prosinac, 2010, 11:23:46 ---pa zato sam i stavio taj pdf... ma nema tu preko 50... neko je zabrijoooo
--- Kraj citata ---
Članak 29.
U članku 221. stavku 1. iza riječi: „na autocesti“ briše se zarez i riječi: „a mopedom 40 km na
sat“.
neven92:
--- Citat: tomica89 - 04 Prosinac, 2010, 13:27:18 ---Članak 29.
U članku 221. stavku 1. iza riječi: „na autocesti“ briše se zarez i riječi: „a mopedom 40 km na
sat“.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju