Općenito > Propisi

50cc legalno preko 50kmh

<< < (12/28) > >>

Tadr3:
pa zato sam i stavio taj pdf... ma nema tu preko 50... neko je zabrijoooo

JogFromYamaha:
ma ja sam danas malo bolje sve to pogledao i ne vjerujem da co to odobrit
jer ako citas malo cijeli dokument imas regulaciju da ce vozac s posjedovanjem B kategorije moc
upravljat vozilom 50cc neogranicenom brzinom ali i dopunu da "mladi/neiskusni" vozaci kaj se definira
oni koji su s 18 polagali do 24 godine nece moci upravljat 50cc skuterom s brzinom vecom od 40
kaj opet sranje.
do sad je mladi vozac mogao 55 ici sad 40
a jeba im vrag jos si bumo pedale montirali na skutere pa klacili

STJELE:
i ako stupi taj zakon, i to sranje da mladi vozači ne smiju voziti moped brže od 40km/h, vjerujem da organi reda i mira ( MUP-mafija u plavom) uopće neće gledati jesi li ti vozio brže od 40, jer takvih zakona kao kod nas nema niti u zadnjoj vukojebini   :angry7:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: JogFromYamaha - 02 Prosinac, 2010, 16:18:44 ---ma ja sam danas malo bolje sve to pogledao i ne vjerujem da co to odobrit
jer ako citas malo cijeli dokument imas regulaciju da ce vozac s posjedovanjem B kategorije moc
upravljat vozilom 50cc neogranicenom brzinom ali i dopunu da "mladi/neiskusni" vozaci kaj se definira
oni koji su s 18 polagali do 24 godine nece moci upravljat 50cc skuterom s brzinom vecom od 40
kaj opet sranje.
do sad je mladi vozac mogao 55 ici sad 40
a jeba im vrag jos si bumo pedale montirali na skutere pa klacili

--- Kraj citata ---
ali i dalje nisi mladi vozač ako si položio do 17.6.2009 il do kojeg datuma već što znači da ja koji sam položio u 1.mj 2008 nisam više mladi vozač i mogu peglat 50tku pun gas

ionako nije smisao zakona da skuter ide više od 50 nego da u brdu ide više od 20

filiplatinovicz:
smisao je zakona da skuteri idu brzinom koja je u skladu s njihpvim konstrukcijskim osobinama... da neki svoje skutere 50 ccm nabrijavali do besvijesti, ne bi vjerojatno ni postojala ograničenja.... odblokane serijale nisu nikada bile pravi problem, već one nabrijane do jaja!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju