Općenito > Generalno o skuterima
Ital scooter 125 ili aprilia sr 50
Drnda:
meni tesko i 2 odviti , a vi od 10 komada pricate.. i zasto pobogu ditech
Iwo SR Tuono:
zato jer je najbolji i najbrži :laughing7:
evo ja svog nekidan upalio nakon 3 mjeseca i dam kontakt 2x da pumpa nabije tlak, zakurblam ga dvaput i izpve upali :D
a sad kad je benzin 10kn svima kojima troši 5-6 litara će se hvata za glavu, dok ću ja sa 3,5litre koliko mi ždere sa kitom i svime vozat se dok se ne razleti
Grale:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Veljača, 2011, 21:00:41 ---zato jer je najbolji i najbrži :laughing7:
evo ja svog nekidan upalio nakon 3 mjeseca i dam kontakt 2x da pumpa nabije tlak, zakurblam ga dvaput i izpve upali :D
a sad kad je benzin 10kn svima kojima troši 5-6 litara će se hvata za glavu, dok ću ja sa 3,5litre koliko mi ždere sa kitom i svime vozat se dok se ne razleti
--- Kraj citata ---
ovaj moj upalio iz prve,a nije vožen od sigurno 10.mjeseca...i potrošnja mi se sviđa...troši malo više nek stari kinez,al bar znam na šta sam potrošio...ali šta jest jest potrošim isto goriva za 5x brže vrijeme...lol
Drnda:
zato meni sr trosi 4-5 litara kad ga koljes, a ide duplo bolje nego skut s base kitom
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2011, 15:08:55 ---zato meni sr trosi 4-5 litara kad ga koljes, a ide duplo bolje nego skut s base kitom
--- Kraj citata ---
znam ja znam ja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju