Općenito > Generalno o skuterima
Ital scooter 125 ili aprilia sr 50
Grale:
poz ljudi imam pitanje jedno...naime planiram kupit skuter na proljeće,te se dvoumim između 50ccm i 125 ccm ali između samo ta dva modela gore navedena,znači aprilie sr 50 ditech ili ital scootera 125...uz uvjet da nemam položena a1 pa bi i to moro još ić...pa ako ima ko volje da mi da neke savjete i obrazloži zašto bolje ovo, zašto ono i tak...napomena,možda se neki pitaju zašto se uopće dvoumim između aprilie i kineza,je ta što mi nije prijeko potreban neki prejak skuter,već je ovaj dosta jeftin,a što se tiče sumnjive kvalitete,već vozim 50-taka 4 godine i odličan je kolko može bit...hvala unaprijed ???
Deny:
sr 50
CoK:
@ deny - mislim stvarno...di je masta? :redface:
To su potpuno 2 razlicita svijeta...
ital scooter 125, 4t, malo trosi, performanse vjerojatno na nivou nekog 2t taliana sa sportskim ispuhom
sr50, 2t, nemoze se reci da malo trosi, sa skinutim blokadama postize realnih 70-75km/h, nije ekonomican poput 4t, zivahniji je sigurno a uz manji tuning moze ici poprilicno dobro i bolje od navedenog skutera
Deny:
--- Citat: CoK - 29 Studeni, 2010, 01:34:51 ---@ deny - mislim stvarno...di je masta? :redface:
To su potpuno 2 razlicita svijeta...
ital scooter 125, 4t, malo trosi, performanse vjerojatno na nivou nekog 2t taliana sa sportskim ispuhom
sr50, 2t, nemoze se reci da malo trosi, sa skinutim blokadama postize realnih 70-75km/h, nije ekonomican poput 4t, zivahniji je sigurno a uz manji tuning moze ici poprilicno dobro i bolje od navedenog skutera
ma jbg bjezim od kineza (imao probao) jednostavno ga nikad ne bi preporucio drugome,uvijek neki problemi sa njima cast izuzecima,sr trosi vise ,zivahniji je i mozes ga tunirat za ne toliko puno novca da ide bolje od 4t kineza
--- Kraj citata ---
ivanm:
nijedan... bježi od kineza i bježi od ditecha..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju