Općenito > Generalno o skuterima
Ital scooter 125 ili aprilia sr 50
matavxr200:
--- Citat: stefek - 27 Prosinac, 2010, 00:13:30 ---o tome ja pričam....al se nađe onih koi mu guraju pedesetake bezveze..
nek uzme leader mašinu i miran..
ja sam svog platil još manje ;)
--- Kraj citata ---
misliš da ja nisam :icon_biggrin:
Drnda:
there is no replacement for cubic displacement... lijepo je jednom jedan pametan covijek rekao
zato ja sada i idem na bb, ostajem vjeran ipak 2t, ali uvijek je jeftinije u startu kupiti jace nego tunirati slabije.. skuplje puno izadje a krace traje...
Tadr3:
--- Citat: popa1 - 26 Prosinac, 2010, 22:42:15 ---Kupis sebi Apriliu SR 50 Minareli.. ili ti model Sthealt... Sjednes i vozis.... :icon_biggrin: Uzmes Ditech riknu dizne a one 200 eura... :angry7:
--- Kraj citata ---
neznas sta pričaš, ditech najvise km izdrzi od svih, najbolje ide od serijala, najmanje benzina i ulja trosi... i nisu dizne problem nego gorivo i to sta zrak za kompresor dolazi iz bloka... stoga stavis filter goriva i odvlazivac zraka i brate teraj 40tisuča... zato ne kenjaj po techu ak se ne kuzis :icon_thumright:
popa1:
--- Citat: Tadr3 - 27 Prosinac, 2010, 01:57:03 ---neznas sta pričaš, ditech najvise km izdrzi od svih, najbolje ide od serijala, najmanje benzina i ulja trosi... i nisu dizne problem nego gorivo i to sta zrak za kompresor dolazi iz bloka... stoga stavis filter goriva i odvlazivac zraka i brate teraj 40tisuča... zato ne kenjaj po techu ak se ne kuzis :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja sam imao Ditech pa me stalno nesto zezao, a pre toga dok sam sipao na OMV sve je islo dobro, dok se pumpa nije zatvorila i slazem se da je problem gorivo... Ali ko se ne kuzi dobro oko Ditech bolje da uzme sa karb.. Da mu majstori ne otimaju pare... :icon_thumright:
Ruff Ryder:
Sr definitivno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju