Općenito > Generalno o skuterima

Ital scooter 125 ili aprilia sr 50

<< < (2/16) > >>

veka84sb:

--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2010, 07:35:29 ---nijedan... bježi od kineza i bježi od ditecha..

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
 Isto misljenje! Praksa je pokazala da ditech voli zaje....tuning je skuplji i losiji nego na karb verzijama ,a kinez... tuning 0 ,performase 0, vrijednost 0 !

Odluci koji su ti ciljevi i za sta ti skuter treba pa ces lako shvatiti koji je za tebe!

wonderkid:
reci do koje vrijednosti zelis skut pa ti mi nes dobro nademo

JogFromYamaha:
ili reci nama pa ti nademo nes finog za pare
ali imam jedan savjet za tebe

RUKE PROC S KINEZA
garantiram ti da ces se tuc po glavi zbog para koje si ulozio
i kolko ces ulozit u njega a on nece ic ni prblizno ko neki europski, japanski ili taiwanski skuter ni po performansama ni po pouzdanosti se nemogu mjerit

ako imas sansu kupit nesto uzmi si neki eu skuter pa bar imas neko vozilo koje te sluzi + mozes ga prodat za nneke novce dok ti dojadi + ima djelova hrpa

ako si pocetnik i neznas sto je dobro rade pitaj na forumu bez srama i mozes se cak dogovorit s foruma s nekim ko ima iskustva da ide s tobom u shopping
sretno pri kupnji!

animatrix:
jel gledas nove skutere ili? ako ti je 50ka 4t bila dobra, nema razloga zasto 125 nebi bila. ja bih uzeo 125icu, nece ona ic nesto specijalno, i vjerujem da bi talijan sa auspuhom isao tu negdje ako ne i bolje, ali ako ti ganjanje po semaforima nije bitno, uzmi motor koji manje trosi barem..

Grale:
pa evo da odgovorim na par pitanja...mislim oko soma eura potrošit...tolko košta novi ital scooter, i za tolko otprilike mogu dobit sr-ku... btw kolko sam čuo,bratić mi ima sr-ku i kaže da troši oko 2 litre i da ide oko 90,a sad sumnjam da mi laže...i nije mi tolko bitna brzina,jer ital ide oko 100...to mi je čist dovoljno jer ne mislim neke veće kilometraže od 30-40 km u jednom smjeru radit...možda do 50 km...a sad ako ima još neko neku preporuku za dobar skuter za te pare...slušam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju