Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince RR?

<< < (2/7) > >>

greenlite:

--- Citat: Rossi - 11 Studeni, 2007, 21:14:14 ---na stranici od bencony kad kliknem kontakti nigdje nema broja tel , auto bill nigdjen emogu nac site...jel moze neko pomoc ..da mi nadje broj od bencony i aubo bill...thx

--- Kraj citata ---
Bencony 01/205 9960
Auto Bil 01/3833 084

igor.sb:

--- Citat: el - 11 Studeni, 2007, 21:15:27 ---evo da ne otvaram temu ;D ;D frend ima rr-a na di techu i sad ga zanima koje da federe stavi i koje rolice da skuter malo bolje povuce,jer od kada je stavo rr-a povuce mu slabije

--- Kraj citata ---

s ditechima se nikad ne zna

nek stavi bijele ili zute od malossija za serisko kvacilo

a za role nek proba sa 6-6,5g otprilike tesko je reci koje tocno, neki ditechi vole visoke a neki niske okretaje

el:

--- Citat: igor.sb - 11 Studeni, 2007, 21:29:36 ---
--- Citat: el - 11 Studeni, 2007, 21:15:27 ---evo da ne otvaram temu ;D ;D frend ima rr-a na di techu i sad ga zanima koje da federe stavi i koje rolice da skuter malo bolje povuce,jer od kada je stavo rr-a povuce mu slabije

--- Kraj citata ---

a za role nek proba sa 6-6,5g otprilike tesko je reci koje tocno, neki ditechi vole visoke a neki niske okretaje

--- Kraj citata ---
a koji centralni, da stavi malossi bijeli ili...

igor.sb:

--- Citat: el - 11 Studeni, 2007, 21:57:59 ---
--- Citat: igor.sb - 11 Studeni, 2007, 21:29:36 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
a koji centralni, da stavi malossi bijeli ili...

--- Kraj citata ---

serijala najbolja

uostalom nek vidi, al ja bi uvjek krenuo od seriskog, bijeli je za k..., nikakave koristi od njega

eventualno zuti, jedan crveni ne dolazi u obzir

replcnt:

RR za  runnera imaš u ing-kart tamo u podsusedu, ja sam prija mjesec dana birao između rr i tt, pa sam ipak uzeo tt, i  pitao sam čoeka koji prodaje
 i rekao je da ih ima još naravno, iako su se prestali proizvoditi, onda dalje, RR imaš tamo u dubravi,  nemrem se točno sjetit naziva trgovine, oni uvjek
 imaju sve kad god odem tam. et

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju