Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince RR?

<< < (3/7) > >>

Rossi:
danas fredn i ja  zvali Bencony  i imaju samo RR za Nrg Mc2 piaggio i traze za njega 1280 kuna ,a za runnera zx kromirani i traze 1380 kuna zar to nije malo previse ljudi ???

Rossi:

--- Citat: replcnt - 12 Studeni, 2007, 07:31:37 ---
 RR za  runnera imaš u ing-kart tamo u podsusedu, ja sam prija mjesec dana birao između rr i tt, pa sam ipak uzeo tt, i  pitao sam čoeka koji prodaje
 i rekao je da ih ima još naravno, iako su se prestali proizvoditi, onda dalje, RR imaš tamo u dubravi,  nemrem se točno sjetit naziva trgovine, oni uvjek
 imaju sve kad god odem tam. et

--- Kraj citata ---

a gdje ti dodju te podsusede ili kako vec ??? jel to zagreb ili ??? ako je zagreb tj ova radna ing karta :ING-KART

Zagreb, 10000 - Hrvatska
Miroslava Magdalenića 1
Tel. 01 3491107 i 3491680   onda nemaju RR sad mo ih zvali

igor.sb:

--- Citat: Rossi - 12 Studeni, 2007, 12:01:00 ---danas fredn i ja  zvali Bencony  i imaju samo RR za Nrg Mc2 piaggio i traze za njega 1280 kuna ,a za runnera zx kromirani i traze 1380 kuna zar to nije malo previse ljudi ???

--- Kraj citata ---

pa to ti je tako kad zoves bencony cigani jedni skupi

replcnt:
heh, jbg, ja tek sad vidio da si iz tuzle, a šta nema ništa u sarajevu??
ak nađeš u zagrebu uzet ću ti ja, znam kak ti je dole, ja sam iz kiseljaka inaće

Rossi:
ovak ljudi..treba mi taj RR u zagrebu sam zvao Bencony
Auto Bil ,ingkart i jos jednu radnju nemaju RR...zx imaju skoro svi ali necu zx ,znam da je isto sranje i sve to kao RR ali mi je nekako RR ljepsi sto se tice Prigusivaca...znal ko gdje ima u zagrebu ali da je makar 80% siguran ili neko mjesto blizu zagreba a da imaju RR za runnera ili piaggio svejedno isto je to ...znaci rodjak bi mi to uzeo pa sad kad bude dolazio ovamo u BIH za Bozic da mi donese to,ali nebi da ide sad okolo po gradovima u hr koji su puno udaljeni i to. ...ako iko moze pomoc bio bi zahvalan..dobro dodje i broj od neke radnje pa cu nazvat i provjerit ...hvala unaprijed  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju