Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox "due beast"-project-

<< < (40/43) > >>

B.E.G.A:

--- Citat: IGi-AeroX - 01 Veljača, 2011, 19:27:01 ---Mislis da su oke? hehe a neznam sareno je dosta :P

--- Kraj citata ---

Meni osobno da,jer kad bi vidio ove boje na nekim plastikama onak odvojeno nebi bilo lijepo ali ovak spojeno i u kombinacije je stvarno dobro  :icon_thumright:

IGi-AeroX:

--- Citat: B.E.G.A - 01 Veljača, 2011, 19:32:32 ---Meni osobno da,jer kad bi vidio ove boje na nekoj plastici onak odvojeno nebi bilo lijepo ali ovak spojeno i u kombinacije je stvarno dobro  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala  :binkybaby:
ostat ce ove boje dok ne zatopli posteno :)

Ekysha:
Fora je Roxić...rijesio si dosta toga,sad jos farbanje u neke lijepe boje ;)
Samo nije mi jasno,stavio si od Kiesler-a ono sranje ,ajde ok...al sad jos spustas vilice? Cemu to? Pa ne ide skuter na izlozbu :/
A za centralni,ako ne budes uspio ustimat,imam plavi centralni doma,nov neraspakiran..najtvrdji...on je za jake midrace i za He, neznam mozda ti bude dobro se skut ponasao na tvom...
Btw gdje je zavrsio Polini auspuh? Je prodan?

skipper_2t:

--- Citat: Ekysha - 09 Ožujak, 2011, 21:44:00 ---Fora je Roxić...rijesio si dosta toga,sad jos farbanje u neke lijepe boje ;)
Samo nije mi jasno,stavio si od Kiesler-a ono sranje ,ajde ok...al sad jos spustas vilice? Cemu to? Pa ne ide skuter na izlozbu :/
A za centralni,ako ne budes uspio ustimat,imam plavi centralni doma,nov neraspakiran..najtvrdji...on je za jake midrace i za He, neznam mozda ti bude dobro se skut ponasao na tvom...
Btw gdje je zavrsio Polini auspuh? Je prodan?

--- Kraj citata ---
polini je u mene  :icon_thumright:

IGi-AeroX:
neide na izlozbu hh nisam ja tolko spustio vilice da se nemoze vozit nego 2cm sa svake strane.
evo jos novosti,novi xenon sjeo gore,malo muke oko spajanja na prekidac,danas otiso u Bencony po bocnu nogicu(rms krom)  :icon_thumright:
evo slika:
http://img859.imageshack.us/g/p3190468.jpg/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju