Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox "due beast"-project-
Aprilia00:
FORA je s tim bojama
B.E.G.A:
Mora se to još bolje sjajit,ma da nema veze za narda jer će on potamnit sa vremenom i temperaturom,ali dekl ...
I boje mi se sviđaju ;)
IGi-AeroX:
--- Citat: B.E.G.A - 01 Veljača, 2011, 14:47:12 ---Mora se to još bolje sjajit,ma da nema veze za narda jer će on potamnit sa vremenom i temperaturom,ali dekl ...
I boje mi se sviđaju ;)
--- Kraj citata ---
nisam jos probavo sa nardom vozit,ali trebalo bi to biti to..sad ce ici gore crvena centralna,plave suste vjerojatno do kraja nategnute vidit cemo kako ce biti i trebo bi novi variomat..
sta je s deklom bega?
Ako mislis da ce top potamnit,nece jer nije top od kevlara nego od inoxa.
A sto se tice boja plastika.iskreno ni meni se ne svidjaju..kad zatopli ici ce u neku boju:crna obavezno(tamo di idu noge i undertail) a ostalo neznam u narancastu KTM,plavu kod od Gustafssona neznam stvarno tesko je odlucit :P
B.E.G.A:
--- Citat: IGi-AeroX - 01 Veljača, 2011, 19:18:09 ---Sta je s deklom bega?
Ako mislis da ce top potamnit,nece jer nije top od kevlara nego od inoxa.
A sto se tice boja plastika.iskreno ni meni se ne svidjaju..kad zatopli ici ce u neku boju:crna obavezno(tamo di idu noge i undertail) a ostalo neznam u narancastu KTM,plavu kod od Gustafssona neznam stvarno tesko je odlucit :P
--- Kraj citata ---
Malo još dekl dovedi u red,mora se to sjajit :icon_thumright:
Nisamo se dobro razumjeli,nisam mislio na top nego na granu,ona će potamnit,prvo će bit šarena a onda će s vremenom tamnit,a što se tiče boja plastika meni su baš kul.
IGi-AeroX:
--- Citat: B.E.G.A - 01 Veljača, 2011, 19:25:12 ---Malo još dekl dovedi u red,mora se to sjajit :icon_thumright:
Nisamo se dobro razumjeli,nisam mislio na top nego na granu,ona će potamnit,prvo će bit šarena a onda će s vremenom tamnit,a što se tiče boja plastika meni su baš kul.
--- Kraj citata ---
a znam za dekl moram plavu kredu otic uzet u gramat..to bi mogao ovaj tjedan.
Mislis da su oke? hehe a neznam sareno je dosta :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju