Ostalo > Svijet računala i mobitela

Nokia 2700-uzeti ili ne?

<< < (2/5) > >>

^^GlavonjA^^:
Mobitel je odličan za to što ga misliš koristit. Još dok sam radil za t-kobile prodaja tog modela je išla i više nego odlično. Vrlo jednostavan,a opet ima sve što ti danas treba na mobu. Istina da je dekodacija skupa jer je sjebano dekodirat, tj. kolega koji radi dekodacije na mobu jedno izvjesno vrijeme nije niti mogao napravit dekodaciju, i da skupa je. Al velim kaj se tiće moba, za poruke i razgovore dušu dalo. Imam ga i ja, visim na mobu 12- 13 h dnevno  i stim tempom izdrži 2 dana bez punjenja.

mario_f15:

--- Citat: ^^GlvonjA^^ - 24 Studeni, 2010, 02:03:18 ---Mobitel je odličan za to što ga misliš koristit. Još dok sam radil za t-kobile prodaja tog modela je išla i više nego odlično. Vrlo jednostavan,a opet ima sve što ti danas treba na mobu. Istina da je dekodacija skupa jer je sjebano dekodirat, tj. kolega koji radi dekodacije na mobu jedno izvjesno vrijeme nije niti mogao napravit dekodaciju, i da skupa je. Al velim kaj se tiće moba, za poruke i razgovore dušu dalo. Imam ga i ja, visim na mobu 12- 13 h dnevno  i stim tempom izdrži 2 dana bez punjenja.

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:

Shiltac:
tipkao sam po njemu i nije mi se baš sviđao, jako teško je pisati poruke, nemaš osječaja za tipke..

Luksy:
a sta je sa onim "sim karticama" za dekodiranje,jel valja to sta

Misak:

--- Citat: Shiltac - 24 Studeni, 2010, 08:16:38 ---tipkao sam po njemu i nije mi se baš sviđao, jako teško je pisati poruke, nemaš osječaja za tipke..

--- Kraj citata ---

istina, sve je onako ravno... nisu ni malo tipke ispupcene i nemas bas osjecaja!

ako imas debele prste nemoj uzimat!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju