Ostalo > Svijet računala i mobitela

Nokia 2700-uzeti ili ne?

(1/5) > >>

Faba:
radi se o ovom mobu http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=NO2700
treba mi neki mobitel za max 2 poruke,pola min. poziva i pola sata slusanja muzike  :toothy12: ,cini mi se da je ta nokia bas ono sta trazim,jednostavam,ali opet lijep dizajn,Giga memorije,ok kamera...i kosta (nova) samo 400 kn

jel ima neko iskustva s tim ili slicnim nokijama?nebi uzimo mog ako je neki "mekan" i skpipav  :dontknow:
kolko mogu ocekivat da izdrzi?
dal mi se isplati kupovat u novu u t-mobileu ili da uzmem preko njuskala za 100 kn manje neraspakiranu?  :toothy11:
kad kupim mob,jel kodiran samo na t-mobile ili?

svaka pomoc dobrodosla  :headbang:

Dugi:
Imo je kolega takvi. Za te novce uredan mobitel. Nije neki sad od čelika, a opet nije da je jeftine izrade ono da škripi i to. Brijem da ti T-mobil sad daje i popust ak si njihov korisnik nekih 100-tinjak kuna al nisam siguran nekaj sam ćuo treba provjerit. Softwer, a ko i svaka Nokia tog ranga jednostavan, a sve ima. Ak ti treba ono za 2 poruke,minutu razgovora i 5 pjesmi. Bit češ oduševljen i kamera je za 2mpx dosta dobra. Njuškalo ti se isplati ak nađeš negdje blizu, a sad se radi 100kn jebat 30km bzv ti je. I da novi ti je zaključan na T-mobil moraš ga Dekodirat

mario_f15:

--- Citat: Dugi - 23 Studeni, 2010, 23:51:12 ---Imo je kolega takvi. Za te novce uredan mobitel. Nije neki sad od čelika, a opet nije da je jeftine izrade ono da škripi i to. Brijem da ti T-mobil sad daje i popust ak si njihov korisnik nekih 100-tinjak kuna al nisam siguran nekaj sam ćuo treba provjerit. Softwer, a ko i svaka Nokia tog ranga jednostavan, a sve ima. Ak ti treba ono za 2 poruke,minutu razgovora i 5 pjesmi. Bit češ oduševljen i kamera je za 2mpx dosta dobra. Njuškalo ti se isplati ak nađeš negdje blizu, a sad se radi 100kn jebat 30km bzv ti je. I da novi ti je zaključan na T-mobil moraš ga Dekodirat

--- Kraj citata ---
a dekodiranje košta 350kn, jer sam imao takav mobitel koji je bio samo na T-mobile, tako da znam

inace ok mobitel, za tu lovu, fino izgleda,

ako imas t-mobile karticu uzmi ga.  :icon_thumright:

Dugi:
Ja sam napiso kaj mora, a Nokie nemam tak da jbg nemrem sve znat  :toothy9:

mario_f15:

--- Citat: Dugi - 24 Studeni, 2010, 00:03:25 ---Ja sam napiso kaj mora, a Nokie nemam tak da jbg nemrem sve znat  :toothy9:

--- Kraj citata ---
samo kazem..  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju