Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
pralas:
taj lik je bolesnik iskompleksirani,kojem organizam iznutra izgleda poput trule višnje,više trule nego višnje...a o njegovim seksualnim sposobnostima bolje da ne pričam...svi ti koji zele na brzinu preskočiti par stepenica za mene nisu sportaši...treba ici 2 stepenice gore a 1 stepenica dolje,tako se napreduje,a ovakvi su odmah preskocili 10 stepenica i tu stali...
hahahaha ne znam vise ni sam sta da probam,ajde javi jel ista funkcionira,posto znam da ces ti iskreno napisati a ne izmisljati da si dobio krila kao neki haha...
iako mislim da vise nista ecu kupovati osim onog test freaka ili testoragea u proljeće,na takve testo boostere uvijek dobro reagiram,samo se onda moram kolniti ženskog roda :laughing7:
btw ajlavsrku:ovo sto mi koristimo su dodaci prehrani,nema tu nikakve kemije,sve alle naturale ;D
ajlavsrku:
drago mi je da nisan shvacen krivo,da nezelite izgledat ko schwarzeneger u mladim danima ;D
Pulss:
--- Citat: pralas - 26 Siječanj, 2014, 11:52:23 ---taj lik je bolesnik iskompleksirani,kojem organizam iznutra izgleda poput trule višnje,više trule nego višnje...a o njegovim seksualnim sposobnostima bolje da ne pričam...svi ti koji zele na brzinu preskočiti par stepenica za mene nisu sportaši...treba ici 2 stepenice gore a 1 stepenica dolje,tako se napreduje,a ovakvi su odmah preskocili 10 stepenica i tu stali...
hahahaha ne znam vise ni sam sta da probam,ajde javi jel ista funkcionira,posto znam da ces ti iskreno napisati a ne izmisljati da si dobio krila kao neki haha...
iako mislim da vise nista ecu kupovati osim onog test freaka ili testoragea u proljeće,na takve testo boostere uvijek dobro reagiram,samo se onda moram kolniti ženskog roda :laughing7:
btw ajlavsrku:ovo sto mi koristimo su dodaci prehrani,nema tu nikakve kemije,sve alle naturale ;D
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
PERO NATURALE :toothy12:
A sta bi ti laga kako funkcionira, ako san se vec ja zajeba zasto bi i ti ;D
Nac cemo do proljeca neki bolji test booster :laughing7:
Pulss:
Evo mene da javin sta se dogada i kako ovo cudo radi. Pharmafreak Ripped SHIT
Maksimalna dopustena doza je 9g, i kao ne preporuca se preko toga jer je sulement prejak.
Ja za prvi put uzmen 14g, cisto da vidin koliko je to cudo jako.
Ok prode 15 min, nista, prode pola sata, nista. Krenem ja prema benchu. Iako inace pociman sa bucicama, danas za promjenu sa sipkom. I neki glup osjecaj me uvati, ko nervoza al gore. Stavin 100kg, izguran 10 puta, ali ios nista ne osjecan. Opet nastabit sa 100kg, 8 puta izguran. I od tu mi je energija krenila nizbrdo. Kontrakosi kosi bp uzas. Cak mi se i sipka tresla sta mi se nikaf ne dogada, fokus nula bodova, pumpa-nema je, a o energiji da ne prican, ugl uzas.
inace kavu nisan popia ima 6 godia, niti pijem ikakve kofeinske gluposti, tako da san osjetljiv na kofein, al opet nista.
Nikako ovaj proizvod ne preporucujem. E sad mozda na nekog drugog mozda bude djelovalo, meni su se jedino ruke tresle tako da se na ispitu iza nisan moga koncetrirat.
Imenjak ostavi mi adresu u inboxu pa cu ti poslat dozu da probas.
pralas:
--- Citat: Pulss - 27 Siječanj, 2014, 18:51:03 ---Evo mene da javin sta se dogada i kako ovo cudo radi. Pharmafreak Ripped SHIT
Maksimalna dopustena doza je 9g, i kao ne preporuca se preko toga jer je sulement prejak.
Ja za prvi put uzmen 14g, cisto da vidin koliko je to cudo jako.
Ok prode 15 min, nista, prode pola sata, nista. Krenem ja prema benchu. Iako inace pociman sa bucicama, danas za promjenu sa sipkom. I neki glup osjecaj me uvati, ko nervoza al gore. Stavin 100kg, izguran 10 puta, ali ios nista ne osjecan. Opet nastabit sa 100kg, 8 puta izguran. I od tu mi je energija krenila nizbrdo. Kontrakosi kosi bp uzas. Cak mi se i sipka tresla sta mi se nikaf ne dogada, fokus nula bodova, pumpa-nema je, a o energiji da ne prican, ugl uzas.
inace kavu nisan popia ima 6 godia, niti pijem ikakve kofeinske gluposti, tako da san osjetljiv na kofein, al opet nista.
Nikako ovaj proizvod ne preporucujem. E sad mozda na nekog drugog mozda bude djelovalo, meni su se jedino ruke tresle tako da se na ispitu iza nisan moga koncetrirat.
Imenjak ostavi mi adresu u inboxu pa cu ti poslat dozu da probas.
--- Kraj citata ---
šteta,al to nas više ni ne čudi,ja se više začudim kada neki suplement radi hahahahahah
imenjak ma nemoras se zajebavati sa postom i slanjem,vjerujem ti,a ako na tebe nije djelovalo onda ni na mene nece :toothy12: al cijenim to kao da si poslao,dobra volja je najvaznija :icon_thumright:
znamo kako ti je,mene isto stisnio sada faks,al sam morao otici na trening danas...u srijedu 2 kolokvija a u četvrtak usmeni,joj joj,nece biti spavanja,i opet cu cijelu noc zderati da se utješim :laughing7:
a sto se tiče tih suplemenata,mislim da se vise ne isplati bacati novce na te preworkoute suplemente i slično,treba se drzati onog standarnog i dobro jesti...ja cu jos probati jedno neki test booster i toe to,pa javim :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju