Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (908/955) > >>

ajlavsrku:
nerazumin nazive ovih pi*darija (da piše jagermeister,black label,red label 0.7,karlovačko 0.5,aj razumija bi) al nabijen ga na *urac kad nebi moga 5 puta ponit vriću cimenta na 5 kat  ;D

Pulss:

--- Citat: ajlavsrku - 25 Siječanj, 2014, 14:14:30 ---nerazumin nazive ovih pi*darija (da piše jagermeister,black label,red label 0.7,karlovačko 0.5,aj razumija bi) al nabijen ga na *urac kad nebi moga 5 puta ponit vriću cimenta na 5 kat  ;D

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:  :icon_biggrin:

EQ=Equipoise
Deca=Nandrolone
Test E= Testosterone Enanthate
T3=Cytomel
Clen=Clenbuterol
Prami=Pramipexole
Tren=Trenbolone
Primo=Primobolan
Nolva=Nolvadex
GHRP-6=Nesto ko test booster, stimulura glad itd
 :toothy12:

Proguglaj ih par, vidi sta su, pa kad jos vidis kako je ovaj troduplo prekoracia doze  :toothy12:

pralas:
hahah i to sto kazes,80% tih suplemenata me razočaralo zato sam se i opametio(Barem mislim da jesam) :D

koji si ti suplement uzeo,jesi ga uspio probati,radi?

mogu misliti da si zamracio kada si ga prosuo,isto ko sto ja popizdim kada vidim trebam ici spavati,otvorim frižider a nema posnog sira :redface: ;D

ma pomješam ja 2-3 suplementa i jos doze povećam,al đaba  :laughing7:

vidio sam ovog lika jos prije na youtube,pitam se jel taj jos ziv uopće,a ako je koliko ce jos zivjeti :toothy3:

ajlavsrku:
ovakve likove nebi stavija na el.stolicu jer bi mi bilo zao stolice i ljudi koji ga gledaju...ovo su za mene idioti idota...ovo je poremecenost teska iskompleksirana umisljena bahata zeljna pogleda nekih kurvetina sa dioptrijon -12 i momaka koji imaju 45 kila pa ce ih se pripast..a to bi izgledalo koda se bojiš naboranog cepelina...momci nemojte se ljutit sad na ovo sta vam kazem,al nemojte se ugledat na ovoga patnika,netriba vam ni da pogledate ovakve redikule,dosta toga je u genima i u tome koliko si bija živ i lud ko malo dite i kako si se počea formirat i kako si nastavija živit,moje mišljenje,neko ce trenirat sto godina a neko 10 dana a izgledat ce isto,ostavite se ovih kemija i jedite ko ljudi i rekreirajte se,ne se ljutit pliz :icon_thumright:

Pulss:

--- Citat: ajlavsrku - 26 Siječanj, 2014, 01:47:12 ---momci nemojte se ljutit sad na ovo sta vam kazem,al nemojte se ugledat na ovoga patnika

--- Kraj citata ---
Daleko od ovoga, ovaj lik je slika totalne suprotnosti od onoga sta ja vidim i zelim od bodybuildinga, ovo je nista drugo nego stvar prestiza, i zelja za brzim rezultatima uz ogromno(takoder bolesno) zanemarivanje zdravnja. Nista drugo nego degenerik.
Vidi mu se napredak, al misici ce mu jos godinama sazrijevat, jer je bia na takmicenjima, a radi detalja koje on nema, nema ni rezultata.
Mislin da bi svaki normalni(ko ima 2 zdrave mozdane celije) sportas triba na prvome mistu imat zdravlje, a onda ostalo.
Nema ljutnje, razumimo se donekle  :icon_thumright:

--- Citat: pralas - 25 Siječanj, 2014, 17:20:41 ---hahah i to sto kazes,80% tih suplemenata me razočaralo zato sam se i opametio(Barem mislim da jesam) :D

koji si ti suplement uzeo,jesi ga uspio probati,radi?

mogu misliti da si zamracio kada si ga prosuo,isto ko sto ja popizdim kada vidim trebam ici spavati,otvorim frižider a nema posnog sira :redface: ;D

ma pomješam ja 2-3 suplementa i jos doze povećam,al đaba  :laughing7:

vidio sam ovog lika jos prije na youtube,pitam se jel taj jos ziv uopće,a ako je koliko ce jos zivjeti :toothy3:

--- Kraj citata ---
U pon navecer ti javin sta ima od ovoga Ripped Freak od PF ;D

Nakon ovoliko marketinskih trikova i mrtvog sci-muscle, jedino cu testirat Pre-W prozivode, jer u njima ima razlike, dok u wheyu vise manje, a i odlicnog san vec nasa  :laughing7:

Neznan sta da onda probas, neko bjesnilo, adrenalin, nesto sta konjima daju kad moraju zenke zajahat  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju