Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
marko209vx:
ja osobno nikad nisam preferirao te progame sta pisu po netu, eventualno neke vjezbe ukrast i to je to... Jer vecina ovoga sta pise po internetu je izmisljanje tople vode, a i ovo sta se pise po bb forumima su same finese, jer su teme davno vec prozvakane. Tj u bb su se prije 40 godina postavila neka pravila treniranja, i svi se drze jednog te istog, te svako za sebe korigira i radi program. Kako kaze josip sve je na individualnoj bazi, radis ono sta tebi najbolje pase.
PROOF:
probat cu pa cu vidit.,..
Josip:
--- Citat: PROOF - 20 Prosinac, 2010, 17:49:39 ---probat cu pa cu vidit.,..
--- Kraj citata ---
tako ti i je najbolje
ja sam isto dosta brljavija s tim programima i slicno, i nikad zeljenog rezultata
tek kad sam se presta opterecivat s tim programima i slicno vidija sam nekakav napredak (nista extremno, ali sam se maka s mrtve tocke)
svaki cigo svoga konja hvali pa tako i to, 100 ljudi 100 cudi (100 zena 200 sisa :toothy12:) nepase svakom isti nacin treniranja,
jer to ovisi o mnogo cimbenika, tako ljudi stavljaju svoje primjer kako i sta rade da se moze usporedit
prehrana adekvatna i podizanje max tezina u pravilnoj formi izvodenja vjezbi i nema da neces napredovat
a sve ostalo je gubljenje vremena (bar iz mog iskustva)
PROOF- puno uspjeha s programom :icon_thumright:
CoK:
decki...
pitanje za triceps:
sastoji se od 3 misica ako sam dobro vidio, dal se razlicitim vjezbama opterecuje pojedini od ta tri ili se vjezbom za triceps sva 3 odjednom opterecuju?
onaj mali sa vanjske strane mene zanima ::)
PROOF:
da si procito kako treba to od kud si sliku uzeo bi znao :toothy12: :toothy12: eto ti c/p...
Do sada napisano najlakše je zamisliti pomoću triceps vježbe sa sajlom i šipkom, ali je slična situacija npr. kod vježbe bench press-a s uskim hvatom:
* odmaknuti laktovi od tijela = više lateralne glave.
* primaknuti laktovi uz tijelo = više medijalne i duge glave.
* na kontrakosoj (negativnoj) klupi s uskim hvatom = isticanje medijalne glave.
* na kosoj (pozitivnoj) klupi s uskim hvatom = isticanje duge glave.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju