to je odlićna ideja,i ja sam razmisljao cak imam i odlican prostor ali kada sam vidio koliko se krecu cijene (samo bench 3 000+ kn),zatim 1 uteg od 10kg-oko 300 i nes kn,reko ne hvala nit imam te pare i rade cu se se zrtvovat i ici u teretanu gdje ima sprava u izobilju a jos mi ostane novaca koliko oces i za suplement i za neke druge stvari...
jebena je to ideja samo treba dosta $$$
Nemoj sve kupovat u fitnes centrima, malo se raspitaj po forumima i potrazi preko njuskala!
Ja namjeravam napravit home gym kada mi se sredi soba (imam neke probleme sa vlagom koje treba rjesit) i to mogu napravit za
3000 kn. Ne trebaju ti nikakve posebne sprave i sl. Treba ti kvalitetna klupica koju mozes namjestit da bude uspravna, ravna, kosa, kontrakosa i ima scottovu klupu za bicepse + nosac za sipku koji se moze dignut/spustit za cucanj/bench (ja nasa za 1000kn i klupicu + nosac
) + kupia san u kauflanda ono za radit zgibove sta stavis na stok od vrata (80kn na popustu
) + šipka ravna (260kn) + ez sipka (nisam siguran ali mislim da je manje od ravne - oko 200-240kn) + utezi (ja sam nasa 12kn po 1kg - uzea bi 120kg=1440kn).
Kada sve zbrojis - 3020kn i imas gym sa kojim pokrivas sve grupe misisca
p.s. imam 2 bucice od prije (svaka 10kg) sa kojima mogu stavljat/skidat utege tako da njih nisam racunao u cijenu svega