Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (42/955) > >>

marko209vx:
sluzi ukratkon za bolju i brzu asporpciju proteina nakon treninga i oporavak organizma. Glukoza tj dekstroza je najednostavniji ugljikohidrat i svi UH nakon stu se unesu u tijelo moraju biti "razgradeni" na dekstrozu da bi onda usli u krv i hranili organizam.
pijes ga sa wheyom nakon treninga, cca 50-100g ovisno koliko wheya uzimas. U pravilu ide 1g wheya = 2g dekstroze

CoK:
hvala

PROOF:
da kazem nes za zobene.... ja ih znam smiksat(u prah :toothy11:) sa 2 banane i malo glukoze stavim unutra sa wheyom od cokolade....to lijepo zlicom pojedes bez beda... bilo mi je bolje sa wheyom od vanilije ali stas..i cokolada je dobra.... :headbang:

Misak:

--- Citat: marko209vx - 01 Prosinac, 2010, 01:07:55 ---kad ih neznas spremit, ja ujutro maznem 200g bez beda  :hello:

--- Kraj citata ---

daj otkrij kako ako nije tajna...

znam si ih inace smiksat s bananama, i to mi je ok ali ako imas kakvo bolje rjesenje rado budem probal....

marko209vx:
uzmes mikser za kavu ili neki drugi koji miksa na sitno. I to  smiksas u prah. Ujutro 4 mjerice zobenih i mjerica wheya u shaker, i eto ti dorucka. 150g zobenih 30 g wheya.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju