Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (41/955) > >>

pralas:
da vas pitam jel ima odredeno vrijeme kada popiti proteini,prije-poslije-za vrijeme treniranja?
meni je ovaj rekao od koga sam uzeo proteine kao da se piju 2 sata prije ili 2 sata poslije treninga,jel to istina?

marko209vx:

--- Citat: ivan pralas - 01 Prosinac, 2010, 01:13:15 ---da vas pitam jel ima odredeno vrijeme kada popiti proteini,prije-poslije-za vrijeme treniranja?
meni je ovaj rekao od koga sam uzeo proteine kao da se piju 2 sata prije ili 2 sata poslije treninga,jel to istina?

--- Kraj citata ---
onaj ko ti je to rekao neka se malo bolje informira...
prije treninga ce suzet whey ako imas para ali je po meni bezveze jer se whey u tijelu razgradi u roku posla sata. ako ces vec nesto prije uzimat uneses u tijelo neki izvor sporo apsorbirajuceg proteina, npr jaja, meso itd...
poslije popit u roku od 45 min max, poslije toga nemoj ni pit jer nema efekta.

pralas:

--- Citat: marko209vx - 01 Prosinac, 2010, 01:16:20 ---onaj ko ti je to rekao neka se malo bolje informira...
prije treninga ce suzet whey ako imas para ali je po meni bezveze jer se whey u tijelu razgradi u roku posla sata. ako ces vec nesto prije uzimat uneses u tijelo neki izvor sporo apsorbirajuceg proteina, npr jaja, meso itd...
poslije popit u roku od 45 min max, poslije toga nemoj ni pit jer nema efekta.

--- Kraj citata ---
znaci ako sam dobro shvatio,najbolje bi bilo uzeti netom prije treninga ili odmah poslije treninga?

marko209vx:

--- Citat: ivan pralas - 01 Prosinac, 2010, 01:18:21 ---znaci ako sam dobro shvatio,najbolje bi bilo uzeti netom prije treninga ili odmah poslije treninga?

--- Kraj citata ---
ma prije treninga zaboravi, jer nema efekta, tijelo ce ti to rzgradit u roku od 15 min pravog pump treninga. Bitno je poslije treninga, a ako mislis jos jednom tokom dana uzet uzmi ujutro cim se dignes uz 100-150 grama zobenih pahuljica.

CoK:
moze jos par rijeci o glukozi?

danas sam to nasao u DMu, sta s time? cemu sluzi tocno? kolko sam skuzio moze se stavljat u bilo sta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju