Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (34/955) > >>

pralas:

--- Citat: marko209vx - 28 Studeni, 2010, 16:13:10 ---vidim da neki preferiraju c/p sa drugih foruma  :laughing7:

vezano uz multipower...iskreno ta firma je smeće, za te pare se kupu pravi proteini jer nutra ima svega samo ne onoga sta pise na deklaraciji.

ja sam prije uzimao glukozu iz dm.a ali sad uzimam iz zagreba od jedne firme pakovanja po 2 kg dekstroze, jefitinje je cca 10 kn, a i puno kvalitetnije, dosta manje je slade i čišće...
ovo koliko se pije i sta, sve ovisi dali si na dijeti ili trpas kile, jer ako si na djeti sigurno neces uzimat dekstrozu jer je to cisti UH a ti to moras izbjegavat. Ja u periodu mase uzimam 2 na 1, tj 50g wheya i 100g dekstroze na 0,5l vode. i nakon toga dobar PWM sa sto vise mesa i UH

--- Kraj citata ---
aj bi sada trebao nabiti kile,tvoja preporuka je da kupim dekstrozu i whey protein te da stavim 50g whey i 100g dekstroze?
dok ne nabavim whey,jel mogu mjesati dekstrozu s multipowerom?2 na1

marko209vx:
vidim da ti mnoge stvari nisu jasne bas...
ovo sto ti imas je isto whey, protein nekakav, samo od druge firme, imas na svijetu 100 firmi koje proizvode i pakuju whey protein. Naziv whey proizlazi iz toga jer je to patentirani postupak filtracije i izoliranja proteina iz sirutke.

vec sam i ja a i ostali napisao 5puta da samim proteinima neces dobit kile, oni ce potaknut dobivanje kilaze ali moras jest puno vise, najvise ugljikohidrata.
vidim da si ti pocetnik pa ti je ovo 50 na 100g previse, to sam ja napisao kako meni pase. tebi je cisto dovoljno mjerica wheya i mjerica dekstroze.

pralas:

--- Citat: marko209vx - 28 Studeni, 2010, 16:43:27 ---vidim da ti mnoge stvari nisu jasne bas...
ovo sto ti imas je isto whey, protein nekakav, samo od druge firme, imas na svijetu 100 firmi koje proizvode i pakuju whey protein. Naziv whey proizlazi iz toga jer je to patentirani postupak filtracije i izoliranja proteina iz sirutke.

vec sam i ja a i ostali napisao 5puta da samim proteinima neces dobit kile, oni ce potaknut dobivanje kilaze ali moras jest puno vise, najvise ugljikohidrata.
vidim da si ti pocetnik pa ti je ovo 50 na 100g previse, to sam ja napisao kako meni pase. tebi je cisto dovoljno mjerica wheya i mjerica dekstroze.

--- Kraj citata ---
aha,kontam sta si htio reci...
znm da samo sa proteinima nmg dobiti kile,ali od kada sam poceo trenirati jedem puno vise i udebljo sam se nekih 5kg u dosta kratkom vremenu...jedem dosta ugljikohidrata,jaja,mesa,riba pijem mlijeko....
sad cu onda jedan dan nabaviti deakstrozu pa cu vidjeti
hvala na odg :icon_thumright:

brijac:
što mislite? http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/proteini-kvalitetni-jeftini-prodaja-oglas-1905198

Poggiali:
Ohoo, nije me bilo neko vreme na forumu, kad vidi nesto novo :D

Hehe, evo da se pohvalim, u protekla dva mjeseca sam bio jedno 5-6 puta u teretani xD  Vise radi drustva, pozove neki frend pa odemo :P

NO dobro, pokusavam malo rekreirati se kod kuce, nemam neke sprave... imam bucice od 4 kg, pastorov protupozarni od 15 kg xD, one gume (zamjena kao za federe) Pa se znam tako sat dva kreveljiti sa time :))

E sad problemcic jedan, ektomorf sam, bilo je na 182cm nekih 70 kg, ajde sad sam doso na 74, ali primjecujem da mi trbuh raste, ovisnik o junk hrani (pizza, mek, cokolade)  Znam da treba srediti prehranu, ali zanimala me jedna druga stvar, naime dok sam vozio bicikl, nekih 15-20 km dnevno, nije bilo ni t od trbuha, a posto je ovo vrijeme u banani mrzi me da izlazim, da li netko moze reci, da li da gledam valjke za svoj postojeci bicikl ili da gledam neki sobni bicikl? Sta bi bilo efikasnije:/

Druga stvar, animal pump, jel se on pije mjesec dana, pa mjesec pauze ili kako ?

HVala!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju