Tehnički kutak > Tuning skutera

Prerada cilindra 180lc

<< < (7/8) > >>

CoK:
evo jedno filozofsko pitanje...

kod 2t motora, sa usisom kao kod piaggia...kada klip putuje iz GMT u DMT, podtlak zatvara lamelice i ne usisuje smjesu...jel tako?

Mr J:

--- Citat: CoK - 03 Veljača, 2011, 12:50:56 ---evo jedno filozofsko pitanje...

kod 2t motora, sa usisom kao kod piaggia...kada klip putuje iz GMT u DMT, podtlak zatvara lamelice i ne usisuje smjesu...jel tako?

--- Kraj citata ---

tlakovi se mijenjaju kada dodje na ispusni kanal... :)

CoK:

--- Citat: Mr J - 03 Veljača, 2011, 13:25:07 ---tlakovi se mijenjaju kada dodje na ispusni kanal... :)

--- Kraj citata ---
bravo! :)

znaci vrsi se usis svejedno jer kroz ispusni kanal izlazi smjesa i ''vuce'' svjezu unutra  :icon_thumright:

hvala

ivanm:
kada klip ide prema dole stlači smjesu u karteru i stvara se tlak i u trenutku otvaranja prelivnih, smjesa pod pritiskom šikne u cilindar i istjera plinove kroz ispuh..

bosko_matica:

--- Citat: Mr J - 03 Veljača, 2011, 11:37:15 ---s vremenom te sve to prodje, imat ces hrpu drugih stvari na pameti i jednostavno ti se nece dati prckati po skuteru/motoru/autu i samo ces traziti da radi, da je pouzdan... tako da ono... odvagni sto zelis u zivotu i od zivota  i vidi jel' ti se isplati...

--- Kraj citata ---

Istina, bas zato i slazem BB jer mislim da ima dovoljno snage da se ne vućem po cesti, a opet da je dovoljno pouzdan da nemoram dva dana sarafit da bi se jedan dan vozio.... i ak mi se sprdne da mogu otic 3o-4okm od kuce bez straha da ce me ostavit ko cucka na cesti!!!znam da nije ni to bas najbajnije masina za tak nekaj, al jbg, mogucnosti ne dopustaju vise....  :sad1:  :toothy12:

--- Citat: SRAD - 02 Veljača, 2011, 23:50:56 --- podigni ispušni kanal za 1 mm ali tako da cijeli kanal bude podignut unutra za 1 mm a ne samo u predjelu nikasila i kasnije podesi prijenos.

--- Kraj citata ---

ok  :icon_thumright: , primljeno na znanje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju