Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Znam ja Sale da ti voliš svoj skuter i da cijeniš ono što imaš! Po samim zakonima fizike, distancer nemože valjat ak nije pod istim kutom sa amortizerom. Al dobro , nećeš divljat i neće puknut!A ćemu ovo brušenje kanala, pa ko će ti to delat? Mislim da su to baćene pare, al ak ti treba ja ti znam jednu firmu strojne obrade u Jaski, napravit će ti kaj god oćeš, kvalitetno za malo para. Ali o temu više u subotu kad platiš pivu u novom discu
mozda kusic, a kakva je to tvoja firma sto si spomenuo
Citat: speedburn2 - 13 Prosinac, 2007, 15:32:48mozda kusic, a kakva je to tvoja firma sto si spomenuoA to ti je firma strojne obade u Jaski, ne znam kak se zove, ali posao rade odlično, znam iz iskustva
Citat: ..::Alf::.. - 13 Prosinac, 2007, 21:43:12Citat: speedburn2 - 13 Prosinac, 2007, 15:32:48mozda kusic, a kakva je to tvoja firma sto si spomenuoA to ti je firma strojne obade u Jaski, ne znam kak se zove, ali posao rade odlično, znam iz iskustva sta su tebi nesto radili ili?
da ces mi broj ili nesto sutra.dal idemo u remix sutra
a sto s tim dobijem osim dva motora iz kojih mogu sastavit jednog istog takvog
a ne isplati mi se, kuzis, da je moj sjeban pa mi trebaju dijelovi uzeo bi ali mi ovako ne treba