Pa ove mečke kaj ste vi našli su se rejsale na 402 metra sa Isusovim magarcem xD
A ovak do 1000 eura se kupi Corsa 1.5 il 1.7 Dizel i Trubo dizel od 95 do 98 s El.podaćima i retrvozorima,Šiber i tak ono srednja opremica koje su čak pocinčane, a ak se nađe iz uvoza još bolje do nekih 100-150t km je čisto uredno za takav auto.
Tocno to,corsa 1.5td trosi 4 litre i to nemozes satrat jednostavno da si debil neznam kakav.
Zasto ne opel dizel,ne kuzim to,prvi auto mi je bio ascona 1.6D, na 250000km nova glava motora i prodan u zg,dan danas imas astri F 1.7td sa preko 200000km,samo je najbitnije pricat iz iskustva a ne od kevine ujne šta je dida imo.Ako netko se boji paljenja dizela zimi dobri grijaci i dobar akumulator ce svakog dizela upalit da je neznam koliko stupnjeva vani.
I nakraju potrošnja,najviše mrzim vikend vozače koji cijeli tjedan se busom voze i subotom naspu 100kn i boli ih k**ra* za potrosnju,dok npr ja sad vozim benzinca s prosjekom 8,5l po gradu i za mene je to na granici nemoguceg financirat za svaki dan jer znam da vozim dizela to bi bilo 5.5-6l max.
Jednostavno treba sagledat na dugorocno sve aspekte u kupovini a ne se zaletavat pa bio to i auto od 100€