Imo sam sranje prije par dana sa skutom, u sred vožnje mi je crko, znači vozim 70 i on se zgasi dam još gasa on ništa koda sam okrenuo ključ i više neće upaliti, već sam bio gotov šta je sad...
Odšlepal sam skut kod Ivanm-a, pretpostavljali smo da je bobina otišla, jer je nedavno riknula frendu na istom skuteru, jer su neka kineska g#vn# nutra i to još ne izlolirane žice.
Na kraju je bilo do bobine jer je bilo vode po njoj, a kontakti oko žica lagano hrđavi, Ivan mi je to dobro opro sa wd-om namazo sa masti i obljepio žice sa izolir trakom i sve sad super, kresnuo je iz prve. Vjerovatno sam i ja pridonjeo tome jer često perem skut sa miniwashem, a kako žice nisu bile dobro izolirane...to je to.
Da sam išo u ovlašteni servis sigurni bi rekli, a joj riknula bobina, treba nova..to ti je 350kn.
Inače sve drugo super sa skutom, nikakvih problema, dobro ide, baš sam neki dan opro nekog skroz novog 125ccm kymca, frajer je ispo smiješan jer se on nešto kurčio i turiro na semaforu
, a poslije kad je došo do mene gleda i pita: 'Aaa kaj si skinuo blokadu'
, koji seljak, pa kak bi tak išo bez ičeg
Još na proljeće ide veći fergazer 19mm u malossi paketu, malossi remen i usisnik za zrak da ga malo bolje hladi i to će biti mega dobro