Tehnički kutak > Tuning skutera
zadnja kocnica
ChRiStIaN:
eto zvao lika i jeben je to poso moram priznat ko sto je i on reko...
prvo treba nac od kojeg skutera pase felga na tu LUNU jer ta luna nema nosace iza za celjusti kak imaju neki skuteri di je poso daleko laksi...znaci moral bi skidat blok motora, felgu i probat nac od kojeg bi skutera ona pasala na lunu i ako opce ima koja da pase (kaj sigurno ima). dakle ruke su ti 100€ jer se imas kaj s tim jebat + djelovi jos...
SlowRider:
Ugradnja bi dosla oko 400kn za rad. + materijal koji treba posebno kupiti. Rucica kocnice sa pumpicom i lajtungom,celjust,pakne,disk,glavcina,kotac sa gumom. Ovako ugrubo, to je isto negdje oko 400kn ako ne i vise ovisi o proizvodjacu.
Drnda:
I mene bi to zanimalo isto ja imam TGB 303R felga 12 cola, koliko sam primjetija nema pripremu za disk. Ali negdi san vidija da ne treba minjat felgu nego se na blok motora stavi disk napravi drzac za celjust te samo pumpica i crijevo za ulje... :dontknow:
robert:
na blok motora? pola metra od osovine zadnjeg tocka?
a postoje li neke bolje kocnice (pakne ili kako se vec zovu) za bubanj?
Drnda:
--- Citat: ---a postoje li neke bolje kocnice (pakne ili kako se vec zovu) za bubanj?
--- Kraj citata ---
Za to ti ne znan, ali taj disk koji stavis umisto bubnja izgleda isto kao npr. na SF2, a kako se stavljaju nosaci e to ti ne znan iskreno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju