Tehnički kutak > Tuning skutera
zadnja kocnica
stark1:
speedfight ima te nosace za ugraditi disk
TheBili:
Evo da ne otvaram novu temu....
Ja imam novog (2006) godiste Stakera...
I sad on isto ima zanji bubanj.... iako to ne shvacam.. oni stari stalkeri su imali i izad disk... al eto.......
i ja bih odmah stavio i felge od runnera... samo kako da napravin nosac kljesta...
Hvala na odgovorima unaprijed.. :notworthy: :happy8:
Mr J:
--- Citat: TheBili - 07 Studeni, 2007, 21:54:12 ---Evo da ne otvaram novu temu....
Ja imam novog (2006) godiste Stakera...
I sad on isto ima zanji bubanj.... iako to ne shvacam.. oni stari stalkeri su imali i izad disk... al eto.......
i ja bih odmah stavio i felge od runnera... samo kako da napravin nosac kljesta...
Hvala na odgovorima unaprijed.. :notworthy: :happy8:
--- Kraj citata ---
ako ima pripremu onda to izbusis i tu stavis celjust... po potrebi napravis distancer kod tokara... :icon_thumright:
http://www.scooter-system.fr/forums/f34/12237-tuto-monter-jantes-nitro-booster-modeles.html - ovo je primjer za blok koji nema pripremu!
ChRiStIaN:
--- Citat: robert - 07 Studeni, 2007, 21:25:32 ---na blok motora? pola metra od osovine zadnjeg tocka?
a postoje li neke bolje kocnice (pakne ili kako se vec zovu) za bubanj?
--- Kraj citata ---
probaj stavit ferodo pakne.-..nemos fulat :icon_thumright:
robert:
--- Citat: KicHo7 - 07 Studeni, 2007, 22:15:39 ---probaj stavit ferodo pakne.-..nemos fulat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mislim da cu to prije probati nego ovu preradu!
ipak bi to previse kostalo! jer na godinu dolazi veci skuter a luna ostaje samo za za...anciju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju