Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako omeksat kocnicu?
ivanm:
pitaj slowa, mislim da je on isprobao vise vrsta disk plocica, ja mislim da su rms okej.
2TDottore:
rms nevaljaju nis jer su pretvrde i škripe....kolko para tolko muzike....uzmi si ili malossi crvene ili ferodo ili ebc synter metal ili carbon lorraine.... :icon_thumright:
Kamba:
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2010, 18:30:34 ---rms nevaljaju nis jer su pretvrde i škripe....kolko para tolko muzike....uzmi si ili malossi crvene ili ferodo ili ebc synter metal ili carbon lorraine.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...ajd reci od tih koje bi ti uzeo a da je cijena ok......i koliko koštaju otprilike... :dontknow:..
2TDottore:
--- Citat: Miroslav Kamba - 18 Studeni, 2010, 18:32:47 ---...ajd reci od tih koje bi ti uzeo a da je cijena ok......i koliko koštaju otprilike... :dontknow:..
--- Kraj citata ---
ak narucujes izvana onda malossi crvene....kostaju ti oko 100-120kn i ja sam ih vozio na 2 vxra na stazi i na zipu na stazi odlicne su...mekane su ne trose disk i dost dugo traju....
ebc i carbon lorraine ima u nekoliko tvrdoca i materijala i cijena im varira dosta od 100-200kn tak nesto....
Kamba:
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2010, 18:39:37 ---ak narucujes izvana onda malossi crvene....kostaju ti oko 100-120kn i ja sam ih vozio na 2 vxra na stazi i na zipu na stazi odlicne su...mekane su ne trose disk i dost dugo traju....
ebc i carbon lorraine ima u nekoliko tvrdoca i materijala i cijena im varira dosta od 100-200kn tak nesto....
--- Kraj citata ---
...ok...bit će malossi crvene onda... :frajer:
...hvala... :icon_thumright:
...ove serijske su živi užas... :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju