Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako omeksat kocnicu?

<< < (2/7) > >>

ivanm:
jasno da se osjeti razlika, kao i kod npr meksih guma, a kako bi ju ti omeksao?

Kamba:

--- Citat: ivanm - 18 Studeni, 2010, 18:06:11 ---jasno da se osjeti razlika, kao i kod npr meksih guma, a kako bi ju ti omeksao?

--- Kraj citata ---
..ako dobro koči..nebi ju dirao...ne kažem da nisi u pravu ali mi je čudno kužiš... :dontknow:

2TDottore:

--- Citat: ivanm - 18 Studeni, 2010, 17:59:11 ---stavit mekse plocice, jer su serijske pretvrde.

--- Kraj citata ---

:tuptup:

cilj kocnice i je da bude cim tvrdja...ti si valjda jedini koji voli mekanu kocnicu....dok si imo staro ulje ono je izgubilo svoj viskozitet pa je zato bila malo meksa sad s novim uljem je tak kak treba bit...

--- Citat: ivanm - 18 Studeni, 2010, 18:06:11 ---jasno da se osjeti razlika, kao i kod npr meksih guma, a kako bi ju ti omeksao?

--- Kraj citata ---

:uff:

ivanm:
da bi na novom poweru stao sa 100km/h moras imat stisak ruke ko terminator.

Kamba:

--- Citat: ivanm - 18 Studeni, 2010, 18:23:24 ---da bi na novom poweru stao sa 100km/h moras imat stisak ruke ko terminator.

--- Kraj citata ---
..da, i na novijem Runneru isto..iako ima 4 klipića naprijed ja moram stisnit ko konj...de mi reci jel mi moš preporučit neko super pločice za Runnera i prednje i zadnje...užasno mi cvile...jel mogu kod Slowa naručit i koje...koliko koštaju otprilike... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju