hehe
a cuj.. to je to.. kazem ti..
pokrenuo sam temu o kymco bikester 700 , onako, saljivoga tipa.. na sto je on mene uvrijedio onim linkom di kaze fino i lijepo da sam glup.. a taj dan mi je cijelo vrijeme ulijetao u postove i govorio kako "trkeljam" i lovio moje postove..
to je jedini "ostriji" odgovor koji sam mu poslao i banao me
PS
e da, naravno posto je on napravio bannere za motofoto oglasnik, trazio je da ih "maknem" jer on ima autorska prava,
a nista, rekoh evo, napravit cu ja nove banere za motofoto oglasnik.. a boze moj sta sad , tako da sad ocekujte cijelu paletu razlicitih bannera za motofoto dok ne napravim dobar , jer iako sam stavio nove, oni su samo privremeni jer jos nisam zadovoljan izgledom (znate mene)
.
i eto, nemam sad tamo pristup.. tko zna da li jos sad i pljuje po meni, ali ne namjeravam se tamo regati.. ispod casti mi je
steta.. protiv covjeka ni dalje nemam nista , nit sam ikad imao, ali ipak nekako mi neki revolt u meni nakon ovoga njegova cina radi, pa sam ipak makar to ovako javno objavio.. eto.. nista vise
ipak to nije trebao napraviti jer nisam nicim zasluzio, a i kolege smo vlasnici portala ..jednostavno nije u redu