Tehnički kutak > Styling skutera

aerox project in process

<< < (21/30) > >>

BlitzMan:

--- Citat: MARINO - 16 Veljača, 2008, 13:21:58 ---
--- Citat: KicHo7 - 13 Veljača, 2008, 22:16:49 ---bokte kaj se cudis  ???

waynderu je sr150 s kitom 172 big bore trosil 4 litre  ::) a zake, bil je dobro nastelan...tj bil je super nastelan! Pa nevidim razloga zas meni nebi trosio, nisam lud bokte da ne primjetim da trosi vise...

--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing9:hahahahahahahahhaaaaaaa,a joj,pa ni djeca u vrticu nebi u to povjerovala a ti vjerujes,kad bi tako trosio onda bi svi vozili sr172 i nosili bi ga winderu da im ga stela...dobra,dobra,lepo sam se nasmijiao...

--- Kraj citata ---

vinder nezna kak frga izgleda i kak se dizne mjenjaju a on kao nest stela, koji likovi.... bahahahahaaaaa 

BlitzMan:

--- Citat: KicHo7 - 16 Veljača, 2008, 12:29:43 ---imas pravo slow...nemogu vise sktrivat...ona snimka je bila od susjedovog nećaka najboljeg frenda u 3 koljenu...stavio sam 2fast 80ccm-a kit i radilicu i motor mi ide 170 i dere sve zivo...ljubomorni?  :help:

--- Kraj citata ---

na serijskoj getribi 170 ide to  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: KicHo7 - 16 Veljača, 2008, 06:38:18 ---oce mi se sjebat ko da ima kit i proc 5 soma kilometara? Pogodi kaj...NEĆE!!!

--- Kraj citata ---

Smeta me tu nesto....
Dobro postelani base setup ima do 10 konja (TP Trophy ili Malossi Sport + npr. Yasuni R + karb 19) i vrti se na cca. 10000 okr. sto je jedva nesto vise od serijale. Base kit ne treba voziti stalno full gasom da bi se "normalno" vozio, a serijalu treba tako da ispada da se u zivotnom vijeku serijala vise puta okrene od base kita. Iz toga proizlazi da bi base kit trebao trajati barem toliko koliko i serijale, a u praksi i je upravo tako, nerijetko i dulje.

Koliko tvoj skut (po tvojoj slobodnoj procjeni) ima KS i na kojim okretajima?

Ne mogu se oteti dojmu da te od 70ccm zapravo odbija cinjenica da bi trebao otvarati blokove i mijenjati radilicu. Ne kazem da sam u pravu, samo mi tako izgleda.

gumy:

--- Citat: KicHo7 - 16 Veljača, 2008, 06:36:35 ---
--- Citat: gumy - 15 Veljača, 2008, 01:49:35 ---blitzman dobro govori, nema smisla sve ove dobre djelove terat na serijala neprerađenom cilindru.... neki kit i radilica i teraj onda kak spada.

--- Kraj citata ---

DAJ MI SAMO RECI KO JE REKO DA JE SERIJALA CILINDAR??? NETAKNUT??? DAJTE KANITE SE ĆORAVOG POSLA!!!

--- Kraj citata ---

nemoj bit drzak, ja tebi ljepo kažem jer sam vidio da si negdje napisao da je cilindar serijski.
al dobro nas 15 koji ti kažemo da sa svim tim djelovima neizvlačiš 30% od onoga kak bi moglo ići smo izgleda preglupi, samo naprijed neću ti ja više ništa govoriti. ti znaš najbolje

vpucko:
COVJEK JEDNOSTAVNO ZELI SA 50 ccm izvuc sto vise moze, a ne stavit kit i vozit tako, jer toliki problem postivat tu njegovu odluku i to je to!

bzvz rasprava nastala!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju