Tehnički kutak > Styling skutera
aerox project in process
ChRiStIaN:
--- Citat: gumy - 15 Veljača, 2008, 01:49:35 ---blitzman dobro govori, nema smisla sve ove dobre djelove terat na serijala neprerađenom cilindru.... neki kit i radilica i teraj onda kak spada.
--- Kraj citata ---
DAJ MI SAMO RECI KO JE REKO DA JE SERIJALA CILINDAR??? NETAKNUT??? DAJTE KANITE SE ĆORAVOG POSLA!!!
ChRiStIaN:
--- Citat: black-rox - 15 Veljača, 2008, 15:28:07 ---
--- Citat: vpucko - 15 Veljača, 2008, 14:31:04 ---cuj kicho je rekao da ZELI 50 ccm i iz toga max izvlacit, sta tu ne razumijete??
samo daj nekome da ti preradi cilindar malo, ostaje 50 ccm al onda razlike ufff :)
--- Kraj citata ---
Ma niš od toga dok se gore ne zavida neki kit :icon_scratch: šta će ti C21 na 50 kubika i sve ostalo ::)
--- Kraj citata ---
jel motor ide ko serijala? ja mislim da ne...ide puno bolje, pa valjda nekog kurca znaci to! oce mi sutra stat? nece! oce mi se sjebat ko da ima kit i proc 5 soma kilometara? Pogodi kaj...NEĆE!!!
ajd razumijem da sam to sve stavio i da motor nejde kurca al se vidi na njem da ipak nekaj bolje ide, zato okanite me se svi! Zakljucaj neko temu jer nemam vise zivaca!!!
SlowRider:
--- Citat: KicHo7 - 16 Veljača, 2008, 06:38:18 ---oce mi se sjebat ko da ima kit i proc 5 soma kilometara? Pogodi kaj...NEĆE!!!
--- Kraj citata ---
:cigle:
Al te svi prcaju :laughing11: reci da si stavio due, nemoraju znat sto imas ::)
ChRiStIaN:
imas pravo slow...nemogu vise sktrivat...ona snimka je bila od susjedovog nećaka najboljeg frenda u 3 koljenu...stavio sam 2fast 80ccm-a kit i radilicu i motor mi ide 170 i dere sve zivo...ljubomorni? :help:
MARINO:
--- Citat: KicHo7 - 13 Veljača, 2008, 22:16:49 ---bokte kaj se cudis ???
waynderu je sr150 s kitom 172 big bore trosil 4 litre ::) a zake, bil je dobro nastelan...tj bil je super nastelan! Pa nevidim razloga zas meni nebi trosio, nisam lud bokte da ne primjetim da trosi vise...
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing9:hahahahahahahahhaaaaaaa,a joj,pa ni djeca u vrticu nebi u to povjerovala a ti vjerujes,kad bi tako trosio onda bi svi vozili sr172 i nosili bi ga winderu da im ga stela...dobra,dobra,lepo sam se nasmijiao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju