Tehnički kutak > Injection
izmjena lezajeva...
ive_91:
iwo daj mi se raspitaj za simeringe getribe.
igor.sb:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Studeni, 2010, 12:58:37 ---DiTech ima serijske Koyo, e to su ležajevi
--- Kraj citata ---
moj karb je imao ccvi lezajeve, e to su lezajevi :icon_tongue:
22-23 tkm luft :sad3: :sad3:
Kamba:
--- Citat: igor.sb - 13 Studeni, 2010, 17:09:01 ---moj karb je imao ccvi lezajeve, e to su lezajevi :icon_tongue:
22-23 tkm luft :sad3: :sad3:
--- Kraj citata ---
..moji na Pure jetu ni na 25 tisuća nisu imali lufta...čemu priče o ležajima... :dontknow:
lageros-zg:
Oi!
Pogledat ću ti ja u ponedjeljak za ležajeve i simeringe koliko bi te kod mene koštalo i što sve imam u ponudi.
Uglavnom, svakako ti idu 2 ležaja (trebale bi biti ove dimenzije: 20x47x14 i 25x52x13, te 3 simeringa, 2 na radilici i jedan sa druge strane bloka, bez opruge/federa i to su ti ove dimenzije: 17x27x6 , 25x37x6 i 24x43x6)
Što se SKF-a tiče, onaj ležaj dimenzija 25x52x13, radi ga samo u poliamidnom kavezu, dok NTN je čelični, pa shodno tome, možeš birati da imaš varijantu ležajeva sa poliamidnim kavezima ili čeličnim kavezima.
I inače, što se tiče izmjene ležajeva na radilici, obavezno, ali obavezno uvijek mijenjati i simeringe.
Isto tako ću ti pogledati i za svjećicu koliko bi te koštala od NGK, kao i od DENSA.
Ostalo ne držim u ponudi.
lageros-zg:
--- Citat: ive_91 - 13 Studeni, 2010, 14:51:59 ---iwo daj mi se raspitaj za simeringe getribe.
--- Kraj citata ---
O kojim se simerinzima radi, za koji model?
Pogledat ću ti i ja pa javim što ima i po koliko
P.S. Ali daj mi sve podatke motora, ne samo model mašine. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju