Tehnički kutak > Injection
izmjena lezajeva...
lageros-zg:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Studeni, 2010, 21:00:01 ---za svjećice si promašio ceo fudbal
ngk zmr7ap bi bilo bolje, serijska je kod tebe 52, kod mene u rijeci 80 :toothy3: :toothy3: :toothy3:
denso
u24esr-nzu
irridium ima solidnu cijenu
--- Kraj citata ---
Ja sam išao prema katalogu i još uz to na križanje sa NGK na Denso i to su bile sve svjećice, dok ovu koju si spomenuo ZMR7AP, lako provjerim sutra.
Ipak, ja gledam prema katalogu i to je ono što je i bilo prema pitanju, a opet, sada se malo i prisjećam, da je u jednom dijelu i bila ta 7ica, ali po netu sam vidio da su češće uzimali tu 8icu NGK, no hej, tu sam i da naučim neke stvari, pa ako nešto radi bolje, no problem, ja se prilagodim lako, bitno je da radi :)
ivanm:
trebam svječicu za vxr 200
u katalogu su obična U27ESR-NB
i iridij IU27
kolike su cijene tih svječki?
lageros-zg:
--- Citat: ivanm - 15 Studeni, 2010, 21:12:51 ---trebam svječicu za vxr 200
u katalogu su obična U27ESR-NB
i iridij IU27
kolike su cijene tih svječki?
--- Kraj citata ---
Javim ujutro!
Iwo SR Tuono:
--- Citat: lageros-zg - 15 Studeni, 2010, 21:06:22 ---Ja sam išao prema katalogu i još uz to na križanje sa NGK na Denso i to su bile sve svjećice, dok ovu koju si spomenuo ZMR7AP, lako provjerim sutra.
Ipak, ja gledam prema katalogu i to je ono što je i bilo prema pitanju, a opet, sada se malo i prisjećam, da je u jednom dijelu i bila ta 7ica, ali po netu sam vidio da su češće uzimali tu 8icu NGK, no hej, tu sam i da naučim neke stvari, pa ako nešto radi bolje, no problem, ja se prilagodim lako, bitno je da radi :)
--- Kraj citata ---
aj još to vidi molim te, postat ćeš uber diler svjećića za ditech ako zmr7ap nabaviš jer je kod mene u rijeci jednostavno nema
lageros-zg:
Evo cijene zvečkica ;D
U27ESR-NB Denso = 40,00 Kn/1kom
IU27 Denso Iridium = 101,00 Kn/1kom
A što se tiče ZMR7AP NGK, zadnja cijena je bila 127,00 Kn/1kom i trenutno ih nema, ali poslao sam upit za rok isporuke i da li se možda mijenjala cijena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju