Tehnički kutak > Tuning skutera

gljiva za skuter?

<< < (3/4) > >>

oxio:
Na serijalu ništa od gljive pa čak ni na neke lakše tunirane mašine, filter stvarno triba pogodit stavit da bude sve optimalno.
Ako se dobro našteluje gljiva ima odličan efekt a to se pogotovo pokaže u samom startu koji je puno bolji. Naravno triba pogodit da omjer zraka i goriva budu ok inače šta je wenze reka vrlo lako se pregrije i eto sranja.
Jedino šta mi ide na živce kod gljive je to šta se brzo zašporka al lako se navikneš rastavljat i čistit :)

E da zvuk na serijali uz malu investiciju hm. Nije baš neki zvuk kad 50ccm uhvati prdekat al eto :) Skineš auspuh (serijski) i daš nekome ko se bavia auspusima da ti izvadi pregrade iz njega. Niko ne može uzet za to niti 100 kn  :icon_biggrin:

E to sa zrakom cijevi i sl. zaboravite nije to baš tako jednostavno, Vrlo lako se može desit je da dobivaš previše zraka u cilindar i eto sranje. Mislia sam ja nešto davno eksperimentirat s onim malim kompresorima na 12 v al nisam ima volje.

homer_simpson:
ma sve ok, možda ja ipak ubodem zx-a i malo sredim motor, znači odrežem onaj komad od tablice iza, jer je eagle one, mislim fora je, ali onako nekako strsi dolje :D

E da, jel ima ko taj dio iza od sr.ke?? Kupujem, ali da je odrezan, jer ovoga mi je nekako žao rezat :)

Waynder:
kaj ti ima bit zao..ti bi j#bo al ne bi j#bo...

rezi i bok... ak oces imam ti ja originalni rep sa zmigama i stopovima... super stanje za 300 kn..pa imas tako jedan fino za rezat =)

homer_simpson:
joj da 100 :D

dam ti 50kn :D

gilera50sp:
ja imam gljivu od malossia i imam je vec 2 godine na gileri runner sp i odlicno radi i preša sam s njom 12000 km i redi ok samo treba održavat motor i biće sve uredu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju