Tehnički kutak > Tuning skutera

gljiva za skuter?

(1/4) > >>

homer_simpson:
Kako bi bilo da stavim gljivu na sr50s, mislim ako se to da uopće stavit  :icon_biggrin:

i što bih dobio ? s tim i kolko košta otprilike?

roby44:
nista! nemoj stavljat.
eventualno ako imas kit ali ni onda nije pozeljno. moze ti upast neko sranje kroz usis i ode sve u p***  :toothy9:
ali uglavnom je to prasina, voda, sto je nezdravo za masinu.
na serijskom ces dobit samo zvuk.  :sad3:

Mr J:
Ako hoces zvuk rastavi auspuh i stavi u lonac nekakve matice i zvuk je zakon!!! Ili sipaj i jedi graha :-)
Gljiva ne valja, ruzno izgleda na scooteru...
Spoji jednu cjevcicu sa pregradama od gaze i spuzve na fregazer i dovedes ju skroz naprijed da vjetar puse u nju i dobijes turbinu na scooteru!!!

roby44:

--- Citat: Mr J - 09 Rujan, 2006, 21:03:09 ---
Spoji jednu cjevcicu sa pregradama od gaze i spuzve na fregazer i dovedes ju skroz naprijed da vjetar puse u nju i dobijes turbinu na scooteru!!!

--- Kraj citata ---

e, kad si vec spomenuo, vec sam davno razmisljao, sta bi se time dobilo...  :icon_scratch: a ne da mi se vuc cijev i isprobavat.
ali 100% uspjesno rjesenje bi bilo stavit onu bocu sa stisnutim zrakom na usis, u slucaju da je to kisik unutra, al bi letio  :laughing7:  :laughing9:  :laughing6:  :glasses9:

homer_simpson:

--- Citat: Mr J - 09 Rujan, 2006, 21:03:09 ---Ako hoces zvuk rastavi auspuh i stavi u lonac nekakve matice i zvuk je zakon!!! Ili sipaj i jedi graha :-)
Gljiva ne valja, ruzno izgleda na scooteru...

--- Kraj citata ---

kako, pojasni malo, imaš neke slike koje objašnjavaju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju