Tehnički kutak > Tuning skutera
gljiva za skuter?
homer_simpson:
Kako bi bilo da stavim gljivu na sr50s, mislim ako se to da uopće stavit :icon_biggrin:
i što bih dobio ? s tim i kolko košta otprilike?
roby44:
nista! nemoj stavljat.
eventualno ako imas kit ali ni onda nije pozeljno. moze ti upast neko sranje kroz usis i ode sve u p*** :toothy9:
ali uglavnom je to prasina, voda, sto je nezdravo za masinu.
na serijskom ces dobit samo zvuk. :sad3:
Mr J:
Ako hoces zvuk rastavi auspuh i stavi u lonac nekakve matice i zvuk je zakon!!! Ili sipaj i jedi graha :-)
Gljiva ne valja, ruzno izgleda na scooteru...
Spoji jednu cjevcicu sa pregradama od gaze i spuzve na fregazer i dovedes ju skroz naprijed da vjetar puse u nju i dobijes turbinu na scooteru!!!
roby44:
--- Citat: Mr J - 09 Rujan, 2006, 21:03:09 ---
Spoji jednu cjevcicu sa pregradama od gaze i spuzve na fregazer i dovedes ju skroz naprijed da vjetar puse u nju i dobijes turbinu na scooteru!!!
--- Kraj citata ---
e, kad si vec spomenuo, vec sam davno razmisljao, sta bi se time dobilo... :icon_scratch: a ne da mi se vuc cijev i isprobavat.
ali 100% uspjesno rjesenje bi bilo stavit onu bocu sa stisnutim zrakom na usis, u slucaju da je to kisik unutra, al bi letio :laughing7: :laughing9: :laughing6: :glasses9:
homer_simpson:
--- Citat: Mr J - 09 Rujan, 2006, 21:03:09 ---Ako hoces zvuk rastavi auspuh i stavi u lonac nekakve matice i zvuk je zakon!!! Ili sipaj i jedi graha :-)
Gljiva ne valja, ruzno izgleda na scooteru...
--- Kraj citata ---
kako, pojasni malo, imaš neke slike koje objašnjavaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju