Tehnički kutak > Garaža

Yamaha AEROX 06. tunnig projekt

<< < (19/26) > >>

Luksy:
kad vec pitzrajes,pituraj te sve mat plastike kod nogu  :icon_thumright:

danc00:
Dole su mi podnice, a i oko nogu neču jer se boja pohaba onda je PRERUŽNO a farbat svako malo ne mislim.

Dajte recite ovo za žarulje u prednjom faru za kratko i dugo svjetlo, koje su serijske i koje da uzmem da mi malo jače svijetli!

danc00:
Htel si bi izpolirat poklopac pumpe za rashladnu tekučinu.

Pa me sad zanima kad skinem taj poklopac, ne onaj mali u kojeg idu cijevi neg odmah onaj veliki okrugli jel će mi tu iscurit rashladna tekučina? Samo da se znam pripremit, nisam to nikad otvaral, i jel mi kasnije treba nova brtva za to ili bu dobra i stara ak ju ne strgam?

A poliranje ide sa brusnim papirom 400/600/800/1000 pa sa polir pastom završno...jel tak?

andy:
Curit će ti voda, da..

A poliranje moš i do 1500, tj trebao bi završit s 1500 vodobrusnim..

danc00:
Ok, thx, tak da stavim ispod neku kadu....

Ajd idem po brusne papire i pastu pa javima kad to spoliram...valjda bu dobro ispalo!!

E a sad još nekaj, kad naljevam rashladnu tekučinu, jel dovoljno samo kad se upali motor da se ostavi otvoren čep da zrak izađe ili moram i na cilindru ozračit sa onim vijkom...kad sam prvi put sklapal onda sam na vijku odzračil, ali kad sam upalil motor i kad sam na rezervaru otvoril čep čulo se da je zrak izašel van, tj da je bilo pod većim pritiskom!? Pa mi bilo čudno kak se nije odzračilo samo na vijku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju