Tehnički kutak > Garaža
Yamaha AEROX 06. tunnig projekt
ivanm:
počni sa staklenom mrežicom (može mi ona od knaufa) i poliesterskim kitom sa vlaknima... iako bi prije toga pametnije bilo ojačati plastike, možda poliester smola i vlakna, ili dvokomponentno epoksid ljepilo.. onda običan kit, pa primer i lak..
danc00:
Hmm, to ima za kupit u svakom dučanu koji prodaje boje i lakove? (idem uskoro u bauhaus/max, jel tam ima toga?)
znači treba mi poliester smola i vlakna da ojačam taj nogar, onda mi treba kit sa vlaknima, te na kraju samo kit da fino zagladim, sam dobro skužil?
A kaj se bojanja tiče, trebam isto zašmirglat kadu ili bilo kaj kaj ću farbat te zašpricat sa primerom i onda sa željenom bojom.!
Jel skup taj kit i ta smola i vlakna? Okvirno?
P.S ivanm -- videl sam kak si ti obojal onog NRG-ija, tak bi ja, da izgleda kao tvornički, da je boja sjajna, a ne ko kad koristiš sprej, za par dana je mat i ko da dobi mikropore...ne vidi se izdaleka ali izbliza da.
ivanm:
uglavnom ima...poliester kit..
ma ja sam jednom sfušao to sprejevima, ali hrapave plastike sam obojao s bojom za branike u spreju u sivo i odlična je..
bočica 400ml u tokiću 70 kn.. (ima još i crna) kadu sam samo dobro oprao nitrorazređivačem i super je primilo..
danc00:
Koje su standardne žarulje za kratka i duga svjetla u prednjem faru na aeroxu? I jel se mogu stavit neke jače žarulje? Sad sam u Zg pa bi odmah kupil kad idem doma, a nisam gledal prije pa neznam koje da kupim... :help:
I usput kupujem kit da popravim ovo poderano na nogaru, i farbam prednji dio u žuto(onu masku ispod volana samo), nadam se da bude dobro izgledalo...ili imate bolje ideje u koju boju da stavim?
Ovak, samo ovo di idu noge od vozača to nebi diral...
http://www.mercadoracing.org/imagenes-anuncios/60/106902/yamaha-aerox-replica-valentino-rossi_0.jpg
P.S- ili bolje da samo ove dvije stavim u žuto....
RunnerBoy:
bolje da ti ove dvije ostanu crne, ali to je sve stvar tvoga ukusa, ti napravi kako zelis :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju