Tehnički kutak > Garaža

Yamaha AEROX 06. tunnig projekt

<< < (15/26) > >>

steeef:

--- Citat: ivan pralas - 29 Studeni, 2010, 01:39:11 ---gle,ja sam na forumu lijepo pitao jesu li u dobro smjeru osiguraci i svi su rekli da jesu...
i kada je bila ekipa sa foruma kod mene,nes smo rastavljali cilindar i nitko nije rekao da nisu u dobro smjeru osiguraci i ponovno smo ih tako stavili :dontknow: tako da sam cijelo vrijeme mislio da su u dobrom smjeru okrenuti :angry7:

--- Kraj citata ---

a kak se onda stavljaju oni C osigurači?

evo link za aitbox
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621644707568&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_NEXUS250&category2=CAT%3ACAT_VERGASER

pralas:

--- Citat: zipst - 29 Studeni, 2010, 01:53:51 ---da, ljudski je grijesiti, to stoji, svako moze prosut nesto, al uvjeravat ljude u nesto sta ocito ni tebi nije jasno... ::)
kako bi reka moj stari: nije sramota neznat i pitat nesto, sramota je pravit se da sve znas...

--- Kraj citata ---
vidim da ovo ocito nikud ne vodi...problem je u tome sto su mene drugi uvjerili da je to ispravan smjer i ja sam bio 100% siguran u to
pitao sam vam u cemu je problem da mi objasnite,jer ocito samo znate sprdat druge umjesto da kazete o cemu se radi...
a to sto sam mu htio pomoci bilo je u dobroj namjeri,i mozda si ti shvatio da sam se pravio pametan ali sam mu htio objasniti da ce mu kit cviknuti cim iskoci osigurac i da pazi kako ih stavlja...
eto ja sam pogrijesio i sta sada,nisam ja odredio u kojem ce smjeru stojati osiguraci nego su mi drugi potvrdili da dobro stoje..
tako da ako nezz cijelu pricu nemoj se ni javljati i ti se praviti pametan :angry7:
i s ovim sam zavrsio a ti pisi sta hoces,vec si stvarno dosadan...

Luksy:
i na kraju dali ima veze kako se okrece C osigurac i ako ima, kako je ispravno ?

danc00:
Ma rekli su ti da je ok smjer kad i je. Da si okrenul drugacije i opet pital rekli bi ti opet isto, jer kak god da si okrenul dobro je. Glavno da sjedne punom povrsinom u onaj zarez/utor za seger, to je bitno!

steeef:

--- Citat: danc00 - 29 Studeni, 2010, 12:16:44 ---Ma rekli su ti da je ok smjer kad i je. Da si okrenul drugacije i opet pital rekli bi ti opet isto, jer kak god da si okrenul dobro je. Glavno da sjedne punom povrsinom u onaj zarez/utor za seger, to je bitno!

--- Kraj citata ---

tako je  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju