Tehnički kutak > Garaža
Yamaha AEROX 06. tunnig projekt
KranjcicGoran46:
Trebalo bi zamijeniti bar lezaje radilice, iglicasti lezaj i sve montiras kit gore i vozi bez problema...
danc00:
Aaa, ok. A možda je ležaj dobar, nije 10 000km na serijali puno. Igličasti je slabiji pa bi ga bilo dobro zamjenit al ovaj bi trebal biti dobar.
Nego baš me zanima u kakvom mi je stanju klip i cilindar :dontknow:
E a kaj da radim sa mješalicom, da je spojim na dellorta normalno ko do sad ili da ju maknem? Stavljam full sintetiku(valvoline) na kojoj piše da se ne preporuča za mješalice ali ja nisam nikad imal probleme. No sad je kit pa neznam. Mislim da je sintetika gušća pa se zato ne preporuča jer radi onda manji omjer nek kaj bi trebalo.
massi:
--- Citat: danc00 - 12 Studeni, 2010, 16:34:18 ---Aaa, ok. A možda je ležaj dobar, nije 10 000km na serijali puno. Igličasti je slabiji pa bi ga bilo dobro zamjenit al ovaj bi trebal biti dobar.
Nego baš me zanima u kakvom mi je stanju klip i cilindar :dontknow:
E a kaj da radim sa mješalicom, da je spojim na dellorta normalno ko do sad ili da ju maknem? Stavljam full sintetiku(valvoline) na kojoj piše da se ne preporuča za mješalice ali ja nisam nikad imal probleme. No sad je kit pa neznam. Mislim da je sintetika gušća pa se zato ne preporuča jer radi onda manji omjer nek kaj bi trebalo.
--- Kraj citata ---
ali vec kad rastavljas bilo bi dobro odmah lezajeve i semeringe stavit nove jer poslje ako prozuje opet ces radit dupli posao bezveze i trebat ces opet nove brtve
ma ja na dellortu vozim full sintetiku i normalno radi mjesalica ali stavljam i malo u rezervar nekih pola deca na 8 l + mjesalica
danc00:
Di dolaze semerinzi? Nisam nikad to raskopal pa neznam točno kaj je to :dontknow:
RunnerBoy:
--- Citat: danc00 - 12 Studeni, 2010, 17:34:06 ---Di dolaze semerinzi? Nisam nikad to raskopal pa neznam točno kaj je to :dontknow:
--- Kraj citata ---
oni dolaze s vanjskog kraja lezaja a sprecavaju da ulje procuri van. oni su u obliku prstena
a sintetika ti na serijali ni na base kitu nije potrebna, stovise bolje da je ne ulijevas. :nono:
najbolje polusintetiku: Motul Scooter Expert ili Silkolene Scoot Sport :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju