Tehnički kutak > Garaža

Yamaha AEROX 06. tunnig projekt

<< < (3/26) > >>

danc00:
Aha kužim, kužim! Ide ležaj-semering.

Ma joj, to je vječna rasprava polu ili full sintetika, nema smisla raspravljati. Točim sintetiku već 2 g. i sad kad raskopam budem videl kak izgleda. Ak nije dobro onda ću razmislit! ;D

D.R EVO
delorto 17.5 phva
semering
ležaj
igličasti ležaj
lamelice od karbona
svječica

To mi je neki popis za naručit, jel sam kaj zaboravil? Pa to je ko da radim generalku, a motor pici-pici  ;D .

Još me zanima, kaj se dogodi sa rolicama kad se stavi kit, jel se promjeni omjer ili kod prijenosa sve ostaje po istom. Mislim sad su mi idealne 3,7g pa kad stavim kit jel bum trebal teže?

RunnerBoy:

--- Citat: danc00 - 12 Studeni, 2010, 17:55:47 ---Još me zanima, kaj se dogodi sa rolicama kad se stavi kit, jel se promjeni omjer ili kod prijenosa sve ostaje po istom. Mislim sad su mi idealne 3,7g pa kad stavim kit jel bum trebal teže?

--- Kraj citata ---
normalo da bi trebalo stavit teze, a koliko ne bih znao iz iskustva ali reko bih oko 4.7-5.0 grama rolice al to sve ovisi kako tebi odgovara :icon_thumright:

gumy:
kolko km skuter ima?
ako ležajevi nemaju lufta i semerinzi nisu propišali nema smisla mjenjati
igličasti provjeriš ionako kad skineš postoječi klip-cilindar

danc00:
A recimo koji češće otiđe...igličasti zar ne? Ma probal bum i semeringe naručit pa da sam siguran, nisu valjda preskupi jer prelazi mi već sad limit od soma i pol kuna a to nije dobro....

Ok, rolice imam teže, to nije problem, samo da pašu te koje imam.

Vi koji imate taj kit, na kolko vam je maksimalna snaga, recimo meni je sad na 8100okr, a na kolko je kod kita i do kolko se bu vrtel?

massi:

--- Citat: danc00 - 12 Studeni, 2010, 22:17:09 ---A recimo koji češće otiđe...igličasti zar ne?
--- Kraj citata ---
ovisi kad se otvara vec masina i mjenja preporucljivo bi bilo stavit novi iglicasti
neznam za taj kit i dali si uzeo nov ili polovan ali ako je nov mi se cini iglicasti lezaj da dobis sa kitom barem sam ja dobio sa malossi sportom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju