Tehnički kutak > Napravi sam

zamjena ulja na baotijanu i ostalim 4t skuterima

<< < (16/17) > >>

RodrigoBorgia:
Puno? Da si stuko 3000km i da je potrošnja 5l (a vjerovatno je manja) bio bi 2.5% mix...

Tomi_ZG:

--- Citat: Patr1k747 - 22 Prosinac, 2016, 19:17:27 ---evo citam temu , napravio sam 3000-4000 km i potrosio 1,5l ulja ( castrol power 1 racing 2t ) . Nekako mi se to puno cini . U pitanju aerox serijala s zxom.
Eto sad kupio mobil extra 2t polusintetiku pa cemo vidjeti na proljece kakvo ce se pokazati .

--- Kraj citata ---
Ti se voziš na sirotinjskoj mješavini ili ti skuter ide na zrak,ja u 4000km potrošim preko 4l ulja,litra mi traje 800-900km

robyakarider:
bas, gledam i ja, meni oko 1000km traje litra, nisam bas pratio
na aeroxu pumpa ulja ionako nije povezana sa benzinom, samo sa okretajima

aragonY:

--- Citat: robyakarider - 22 Prosinac, 2016, 20:17:00 ---bas, gledam i ja, meni oko 1000km traje litra, nisam bas pratio
na aeroxu pumpa ulja ionako nije povezana sa benzinom, samo sa okretajima

--- Kraj citata ---

Meni obrne 2000km sa litrom. Kod mene je pumpa povezana na sajlu gasa, ti vjerovatno imaš onu bez sajle ali u principu bi trebalo biti ista stvar.  :sad1:

KarloDelPontiac:
Dobro djeco, koji vam je kiki?  :icon_biggrin:

Patrik falio temu i sad svi navalili i trolaju dalje...  ovo je tema o ozbiljnim skuterima, a ne o 2T igračkama.... tu se razgovara o 4T kineskim skuterima i nemojte gnojiti temu sa potrošnjom dvotaktola u svojim kosilicama... 
Brandovi ( nazovimo ih tako  :laughing9:) poput Gilere, Aprilije i sl. još nisu izmislili kako dostići potrošnju ulja od 0-1dcl na 1.000km tako da nisu ni do koljena prosječnom 4T kinezu.. Otvorite si drugu temu pa se tamo plačite koliko vam guta dvotaktola...  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju