Tehnički kutak > Napravi sam

zamjena ulja na baotijanu i ostalim 4t skuterima

<< < (14/17) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: skoda90 - 26 Lipanj, 2012, 12:33:28 ---Koje je najbolje ulje za mjenjac za baotian devetku?tj koje sipat?i koju kolicinu.
lp

--- Kraj citata ---
deci i pol nalijes i taman.

IceMan:
trebam izmjeniti ulje na zipu 4t...kupio sam agip 5w40 ulje...koliko treba uliti unutra, svi kazu 0,75 dcl

JogFromYamaha:
ljevas prvo 7 deci onda stavis slamku da vidis kolko ga ima i tocis do max oznake na stapicu

matko177:

--- Citat: JogFromYamaha - 05 Srpanj, 2012, 11:42:23 ---ljevas prvo 7 deci onda stavis slamku da vidis kolko ga ima i tocis do max oznake na stapicu

--- Kraj citata ---
Baš malo čitam za ovo trošenje ulja kod 9-etki, ja u svog otkad je kupljen  točim repsolovo ulje full sintetičko, i nikakvih problema i od izmjene do izmjene ne potroši možda ni kap ulja, a mjenjam ga na 3000 do 4000, eto možda zbog repsola a ko zna, a valvolinovo ulje to je užas za bilo koje vozilo bilo  auto ili skuter
Prvo stvaraju se bjeli šmrklji po mašini i dok se čep odvrne, a i prije par godina kupio ja jeftino ulje za auto reko nemam baš para i kao ulje kao ulje kad nakon mjesec dana svjetli kontrolka, ulja ima i samo svjetli, mjerenjem kompresije nema pritiska ulja, u j#bote otišli leteći ili pumpa, u medju vremenu bio tamo jedan čovjek koji mi kaže koje ulje je nutra, reko valvolin, a pa da idi kupi ulje druge marke i bit će sve uredu, odem kupit ulje, zamjenim i dalje sve uredu bilo.
Ma to valvolin je g#vn% od ulja ja ga nebi nikom preporučio, više štete nego koristi odnjeg.

JogFromYamaha:
jebiga svako ima svoje neki jednostavno neceju dati vise od 35kn za litru ulja za kineza
pa nek im bude

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju