Ostalo > Motocikli
yamaha DT
teslarossi2113:
--- Citat: smirt - 15 Studeni, 2010, 18:39:26 ---skini si service manual s neta i ispitaj otpor bobine s unimetrom, ispitaj namotaje...onda ces znati na cemu si...u struji je problem...kabal od bobine do svjecke moze probijati...zazor svjecice krivi itd...
--- Kraj citata ---
eli moguce da je auspuh zastopan? :icon_scratch:
bas cu skinut taj service manual pa vidit i s tim!
smirt:
da ti je spuh zaštopan onda bi ti se samo gušio...ovo je čista struja.. skini si taj manual i ispitaj otpor...brzo i jednostavno,a znat češ na čemu si.
teslarossi2113:
--- Citat: smirt - 15 Studeni, 2010, 21:44:42 ---da ti je spuh zaštopan onda bi ti se samo gušio...ovo je čista struja.. skini si taj manual i ispitaj otpor...brzo i jednostavno,a znat češ na čemu si.
--- Kraj citata ---
evo mene....malo sam se poigra oko yamahice.prvo sto sam napravija je to da sam izmirija propusnost (odnosno otpor) na kapi od sjvecice,i po ovome uopce nebi palija! :icon_scratch:
cista 0!
rastavim komplet kapu i unutra groblje.sve oksidirano!
varatim bobinu nazad,druga kapa, upalim motor i motor radi ok,krenem lagano na voznju i nakon 200-tinjak metara slicna stvar,s tim da vise nije tija upaliti! :(
idem promjeniti svjecicu,pogledam kakve je boje,sto se desilo...kad ono :'( :'( ....komad keramike oko elektrode fali! :(
mozete misliti di je zavrsija!!
skinem glavu,i naravno,par ogrebotina se osjeti pod prstom!
nisam vise nista tija rastavljati,jer bi je zapalija kad bi vidija ostala ostecenja!
i sad me zanima,jeli ima ko od vas kakav klip i cilindar.ili samo klip..koliko ja znam ovaj org je 55,5....ako ko ima 56?
ili ako ko ima kakvo drugo rijesenje! :help: :( :'(
danijel044:
prodaj ti meni taj motor.... :D
eto r
rješenja
teslarossi2113:
--- Citat: danijel044 - 18 Studeni, 2010, 17:44:12 ---prodaj ti meni taj motor.... :D
eto r
rješenja
--- Kraj citata ---
hahaha...ma nema sanse..inace je motor zvijer!i sad kad san nasa uzrok problema nema sanse da ga prodan!daj nadi mi negdi polovne djelove! :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju