Ostalo > Motocikli

yamaha DT

<< < (4/6) > >>

teslarossi2113:

--- Citat: istipa622 - 12 Studeni, 2010, 19:55:21 ---pa probaj pripunit akumulator ako niššta odnekud moraš počet...  :dontknow:
ako je aku stvarno slab može bit da nema snage da otvara ventil

--- Kraj citata ---
ma proba san i to.. :icon_scratch:
bas malo prije gledam nesto oko motora,uvatim bravu a ona mi ostane u ruci,odvoji se od uloska.sad mislim da je moguce i da je to problem.al vidit cemo iduci tjedan jeli je.pa vam sve javim! :dontknow:

pestaj ds:
nema ti veze akumulator sa time jer on može radit i bez akumulatora.. najvjerojatnije je stvar paljenja ili bobina.. meni jeotisla bobina i nije isao prek 3000 okretaja samo je pucalo,trokiralo..
možda ti se paljenje zaokranulo ili ti se oštetio koji namotaj
definitivno ti je riječ o paljenju

teslarossi2113:

--- Citat: pestaj ds - 13 Studeni, 2010, 17:49:49 ---nema ti veze akumulator sa time jer on može radit i bez akumulatora.. najvjerojatnije je stvar paljenja ili bobina.. meni jeotisla bobina i nije isao prek 3000 okretaja samo je pucalo,trokiralo..
možda ti se paljenje zaokranulo ili ti se oštetio koji namotaj
definitivno ti je riječ o paljenju

--- Kraj citata ---
a i meni se sve cini....vidit cu sutra jeli sve ok kad sam rijesija bravu!nadam se da je samo do nje!
 :dontknow:

teslarossi2113:
 :sad1: aaaaa....NECEEEE!!
i dalje ista sranja!
i opet minja svicicu,i cistija karburator,i filter gleda,i skida ventil i okrica ga ko zna kako,i nanovo instalaciju izolira,i skida zadnji lonac.kad sam njega skinija bilo je jos gore! :icon_scratch:
20min bez problema voznja na nekih 5000 okretaja,a sve priko katastrofa,pucanje i onda se ugasi!

smirt:
skini si service manual s neta i ispitaj otpor bobine s unimetrom, ispitaj namotaje...onda ces znati na cemu si...u struji je problem...kabal od bobine do svjecke moze probijati...zazor svjecice krivi itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju