aaa gasi li se na leru?
Kad se skut ugrije (ako si na to mislio) ne ne gasi se. Ako sam dobro skužio na svakih 10 000km se mijenjaju rolice, remen, centralni i one tri male oprugice (po potrebi i prije). Rolice sam zamijenio jer su bile definitivno potrošene. Sad stvarno ne znam u vožnji mi se čini kao da centralni ne steže remen dovoljno jer mi nakon 30km/h skut drži na 6000 okretaja čak i niže. Ali remen mi još i izgleda OK. Reci ako ima vidljivih naznaka da se treba mijenjati nov sam u ovome i stvarno mi treba
. To sa slabijim potezanjem je počelo izvoditi nakon jednog dana kad je jebeno padala kiša a nisam bio doma... poslije nije htio nikako upalit. Odvezem ga kod 'majstora' kaže da je karb bio pun vode
Samo znam da mi je za čišćenje opalio 120 na-ku i to napravio za sat vremena. Kad sam ja pročitao kako se karb čisti porastavljao sam cijeli skut da bi došao do karba i totalno ga očistio (trebalo mi je malo puno više od jednog sata), osim ako nije majstorček samo skinuo dovod zraka od filtera i propuhao ga zrakom. Da nije možda navodni majstor skužio da se ne kužim pa me oderao i još raštimao karb pa da mu postanem stalnija mušterija.
nadam se da se nisi umorio od čitanja... Zaključak: STILL NEED HELP... plizić