Tehnički kutak > Tuning skutera

Sym Jet 50, vrijedan tuninga?

<< < (4/6) > >>

Riot_HR:
Hvala  :happy3:

pOha:
Ja se nisam bas razveselia sa tuniranjem moga syma.
Kupia san Technigas next r, multivar, fly kvacilo i na kraju sam dobija jedino lipsi zvuk. Jebada je to ustimat sve, treba ti veca dizna (serijska je 74 , a treba ti 80-82), 3 - 4 seta valjcica i set opruga kvacila da mozes ustimat kako spada.

Ja na svome imam 7g valjcice, federe srednje tvrdoce(mislim zelene), bijeli centralni i ide dobro do 65, a onda pocne trokirat - ili prevrtava ili treba vecu diznu ili ko zna sta... A kao serijala kada sam ga tek kupa je isa 75 po celeru :P

Na kraju sam odusta i cekam neki lipse vrime da sve rastavim i probam ponovo.... u kratkim crtama ako imas volje probaj, ali nema puno ljudi taj skuter i nema ti bas previse TOCNIH savijeta koji bi ti posluzili jer je na svakome drugacije (nekome je technigas dao super rezultate, a meni nije dao nista)
Isto ti je razlika izmedu modela prije 2000-te godine i onih nakon.

Ako uspijes to sredita obavezno posalji tocno sta si napravia da meni i drugima ubuduce olaksas zivot

Riot_HR:
vidjet cemo.. neki mi kazu da je 70 po serijali za skuter  dobra stvar, a sad neznam dali da vise ista radimi ulazem , jer je u funkciji i Vespa od 200 ccm :headbang:
u teskoj sam nedoumici

Iwo SR Tuono:

--- Citat: pOha - 13 Studeni, 2010, 19:28:31 ---Ja se nisam bas razveselia sa tuniranjem moga syma.
Kupia san Technigas next r, multivar, fly kvacilo i na kraju sam dobija jedino lipsi zvuk. Jebada je to ustimat sve, treba ti veca dizna (serijska je 74 , a treba ti 80-82), 3 - 4 seta valjcica i set opruga kvacila da mozes ustimat kako spada.

Ja na svome imam 7g valjcice, federe srednje tvrdoce(mislim zelene), bijeli centralni i ide dobro do 65, a onda pocne trokirat - ili prevrtava ili treba vecu diznu ili ko zna sta... A kao serijala kada sam ga tek kupa je isa 75 po celeru :P

Na kraju sam odusta i cekam neki lipse vrime da sve rastavim i probam ponovo.... u kratkim crtama ako imas volje probaj, ali nema puno ljudi taj skuter i nema ti bas previse TOCNIH savijeta koji bi ti posluzili jer je na svakome drugacije (nekome je technigas dao super rezultate, a meni nije dao nista)
Isto ti je razlika izmedu modela prije 2000-te godine i onih nakon.

Ako uspijes to sredita obavezno posalji tocno sta si napravia da meni i drugima ubuduce olaksas zivot

--- Kraj citata ---
sym sa auspuhom ide sasvim solidno, a to što ti voziš 7gr roline na rezonantnom auspuhu nitko ti nije kriv,očito je da imaš za 2 grama preteške roline

pOha:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Studeni, 2010, 15:24:09 ---sym sa auspuhom ide sasvim solidno, a to što ti voziš 7gr roline na rezonantnom auspuhu nitko ti nije kriv,očito je da imaš za 2 grama preteške roline

--- Kraj citata ---

Serijski valjcici na symovom variomatu su 8 ili 8.5 ako se ne varam, a kada sam kupia multivar dobia san 9g. Receno mi je da stavim 2 grama lakse  :dontknow:

Meni se cini da prevrtava, do 65 ide super a kad dode do 65 onda pocne trokavat i cini mi se da nekako prducka iz auspuha, tako da bi mu mozda 8g bilo bolje nego 7g, a to da stavim 5 grama  :nono:  nije ti ovo piaggio masina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju