Tehnički kutak > Tuning skutera
Sym Jet 50, vrijedan tuninga?
Riot_HR:
Dakle, ljubimca sam uzeo prije koji 3 mjeseca. Full standard goni 65-70, nizbrdo ko fol preko, al to ne brojim. Optimalan setup? Planiran je ZX auspuh, drugi centralni i po mogucnosti variomat. Koliko bi to islo? :help:
IceMan:
stavi zx-a, ostavi serijski centralni samo stavi malossi žute federe kvačila, diznu 60 i malossi multivar...bit će ti mnogo bolje performance nego full serijala..
Riot_HR:
dakle Zx moze ostat? Pitam jer me jedan tip pito hocu li kupit, nudi ga za 600 kuna, nie stavljen jos na skuter uopce, nudi lakse rolice skupa s njim.
Koliko bi dobio na brzini? Znam da ne trebam ocekivat veliku razliku, al otprilike, da idem na bolji start ili krajnju?
IceMan:
može, to ti je auspuh za stanandardnu mašinu i stavi rolice 4,8-5,0 grama i žute federe kvačila, veću diznu i to ti je to...eventualno red sponge. Bit će ti velika razlika od serijale i kad to staviš...bolje ti se bazirati na bolji start jer ćeš ovako dobit puno a da ideš na krajnju i da stavljaš teže rolice bio bi ti trom u startu i šta bi dobio možda 10 km/h krajnje a to je tako reći mučenje skutera
Riot_HR:
Mudro zboris :icon_thumright:
idemo na krajnju, hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju