Tehnički kutak > Tuning skutera

DERBI GP1 Racing - tuning

<< < (4/5) > >>

renato-25:

--- Citat: sven_sp180 - 02 Veljača, 2009, 11:01:26 ---taj mhr spuh vuce jos za sobom iz tvog depa 500€ dijelova... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
znam, samo sam rekao da postoji i taj spuh

dhorvat:

--- Citat: Početnik - 02 Veljača, 2009, 11:58:41 ---malossi multivar je taaj koji bi ti trebo popunit rupe u ubrzanju, ima tu jos i torque driver al njega ti ne preporucam... sto se tice krajnje ja bih stavio primarni prijenos  :dontknow:  i na kraju naravno ustimavanje karba ( igla, dizna) te odgovrajuce rolice i tvrdi federi kvacila!!

--- Kraj citata ---

Ne preporučaš ga??

Nadam se da misliš samo radi cijene. Jer ima on svoje čari, vjeruj mi uvjerio sam se  :laughing7:

BTW. multivar, dobar izbor  :icon_thumright: :icon_thumright:

gokiSP:
ali morate bit svjesni da sta god stavi nece dobit performanse ko obicni skut jer gubit nesto performansa zbog lanca...

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 02 Veljača, 2009, 12:25:55 ---ali morate bit svjesni da sta god stavi nece dobit performanse ko obicni skut jer gubit nesto performansa zbog lanca...

--- Kraj citata ---

Pa kolko ja mislim, lanac nema veze sa variomatikom. Varijator potpuno na isti način prenosi silu sa radilice na lanac kao i sa radilice na kotač kod open modela  :icon_scratch:

3alfa3:
Svaka vrsta prijenosa krade snagu. Kod ovog skutera je gubitak veci jer je uz standardni variomatski prijenos jos u igri i lancani.
Na kotacu bi se kod mjerenja jasno vidjela razlika i ona nebi bila mala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju