Tehnički kutak > Tuning skutera
DERBI GP1 Racing - tuning
_nino:
Zanima me da li je netko ima iskustva sa tuniranjem DERBI GP1 Racing skutera. Naime, vlasnik sam navedenog skutera i htio bih malo mu povecat krajnju brzinu i ispuniti rupe u ubrzanju. Prosli tjedan su mi u servisu stavili auspuh Leovince GP koji je radjen bas za njega, stavio diznu 64 i rolice. Nesto malo je dobio na ubrzanju i nekih 2-3 km vise krajnje brzine. Dakle, u prosjeku skuter po ravnome ide nekih 85 km/h, a ja bi htio da ide bar 100 km/h.
Ima ko kakav savjet sto jos ugraditi i kako ustelati?
igor.sb:
za pocetak mogo bi se predstaviti
kakao za sve pa tako i za tebe(piaggio) a i za ostale masine, minarelli, peuget, morini, kopije minarellija i tako
iskreno mislim da si trebo vise dobiti sa tim spuhom..al dobro, tko je sta radio i kako je prijenos namjestavao u to ne ulazim
kupi neki base kit, kupi malossi multivar, na to jos veca dizna i kraj price
i ne bi ti bilo lose da prelistas forum malo
za pocetak ovo http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3115.0
nije da ne zelim pomoc, al brate dragi ovakvih tema i objasnjenja je bilo stvarno moreee
Lav:
Eh da jos jedan pa daj se predstavi u kutku za nove clanove prvo .
Da kolko ja znam za taj skuter nema bas puno djelova osim tog auspuha , neka kaze netko tko zna vise.Aj pozdrav :icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: Lav - 03 Studeni, 2007, 16:55:58 ---Eh da jos jedan pa daj se predstavi u kutku za nove clanove prvo .
Da kolko ja znam za taj skuter nema bas puno djelova osim tog auspuha , neka kaze netko tko zna vise.Aj pozdrav :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma ima sve kao i za ostale masine, samo sto je taj jedan spuh na izbor
http://www.scooter-attack.com/index2.php?lang=e
na shop dole lijevo->derbi->racing ...i sve se vidi sta ima (to vazi za ninu)
_nino:
Hvala na brzim odgovorima, ali eto mene nije zanimalo opcenito tuniranje skutera, vec konkretno bas moj skuter (ono iz prve ruke), jer nema nas puno sto vozimo DERBI GP1 Racing.
Btw ispricavam se sto sam bio nepristojan jer se odmah nisam predstavio u za to predvidjenoj rubrici, nadam se da je sad sve ok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju