Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
igor.sb:
dokle dize remen, tvornicki je 22mm
cudno da vanjossi ide bolje od 100 i u krajnjoj, dugi centralni i lake role :dontknow: :dontknow:
pajo:
--- Citat: igor.sb - 21 Studeni, 2010, 13:36:18 ---dokle dize remen, tvornicki je 22mm
cudno da vanjossi ide bolje od 100 i u krajnjoj, dugi centralni i lake role :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
moj ima bolji starti i bolje puni do 100kmh di poslje vanja stiže i ostavlja u krajnjoj za koju dužinu skutera :dontknow:
remen još nisam pogledo koliko diže sada?ovaj michuba kako se več zove je tvornički 21,5mm a trenutno 21,2mm jedino mogu probat novi dayco 835x22??
ali opet nebih htio gubit na startu i među ubrzanjima a krajna mi nije toliko važna.
igor.sb:
ja bi probo s novim remenom, novi je uvijek bolji :)
probaj od vanjossija dugi centralni, trebo bi imati jos jaci šus, mozda ce i poslje bit bolje kao i kod vanjossija
super je to kad imas 2 skutera jednakih snaga pa vidis di dobijes di gubis, stelanje po osjecaju zna nekad i zavarat, mislis da ides a ne ides :redface:
ancoo:
Nije mi jasno zasto se cudite matica van dekla pogledajte sto pise na plastikama SP 180 bilo bi cudno da nije
Vilice vec 2001. su imali neki vilice tzv. od vxr-a
Skuteru je farbana desna strana i nije nista cudno da su vilice minjane ko zna kako je kliza udarija da li ih je iskrivija itd.........da li su odjebale karijeru pa su stavili druge...
pajo:
štelane prijenosa če još malo pričekat dok ne nabavimo gedoru 46 za skidanje zvona pa sam onda mislio probat sa dužom centralnom bijelom,novi remen,rolice,14-14,5gr i malo tvrđe šuštice malossi zelene?(neznam koliko su tvrđe naspram seriskih?)
desna strana je farbana to sam primijetio pogotovo se skuži kad se fino ispolira,ima više sjaja.kolko sam primijetio plastike nisu krpa što mi je naj bitnije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju