Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
180RunNeR:
--- Citat: pajo - 21 Studeni, 2010, 14:50:01 ---štelane prijenosa če još malo pričekat dok ne nabavimo gedoru 46 za skidanje zvona pa sam onda mislio probat sa dužom centralnom bijelom,novi remen,rolice,14-14,5gr i malo tvrđe šuštice malossi zelene?(neznam koliko su tvrđe naspram seriskih?)
desna strana je farbana to sam primijetio pogotovo se skuži kad se fino ispolira,ima više sjaja.kolko sam primijetio plastike nisu krpa što mi je naj bitnije :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
evo goki i ja smo malo kemijali oko rolina...sa 12,5 i 13 je prevrtavao, ali kad smo stavili serijske(15,5g) motor se preporodio...ne vrti bezveze a ima šus(ko što bi igor.sb rekao NE ČUJEŠ GA, A IDE)...još sam gljivom milina..a federi su serijski...
pajo:
--- Citat: 180RunNeR - 21 Studeni, 2010, 14:54:40 ---evo goki i ja smo malo kemijali oko rolina...sa 12,5 i 13 je prevrtavao, ali kad smo stavili serijske(15,5g) motor se preporodio...ne vrti bezveze a ima šus(ko što bi igor.sb rekao NE ČUJEŠ GA, A IDE)...još sam gljivom milina..a federi su serijski...
--- Kraj citata ---
kod mene je bilo sve seriski kad smo otvorili centralna opruga,šuštice kvačila i rolice 15,5gr i sad sam promijeno rolice na 13,5gr i ide nebo i zemlja puno bolje reagira na gas i puno brže puni kmh.možda još budem probo sa 14gr čisto da vidim?
gokiSP:
Ti imaš serijski variomat, zato je tako.
180RunNeR:
a da točno..nisam sve pročitao...ja imam multivar, a ti serijalu..al samo govorim...i mi smo mislili da će 14g bit idealne..al kad smo stavili serijske motor se preporodio!!!
pajo:
šta se konkretno dobije sa mutivarom na BB isto kao i na 50cc linearnije ubrzane i nešto veči max speed?
edit:taj usis na BB mi nikako nema logike da je tako mali i na 50cc i 180cc je isti.na mom minarelliu seriski je veči a kamoli na 180cc bi trebao da bude veči??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju